Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fürdőszobába milyen fűtőberend...

Fürdőszobába milyen fűtőberendezést vegyek? Magy. Lentebb

Figyelt kérdés

Nyáron vettük a házunkat, vályog, és az átalakítás miatt kikerült a gázkonvektor a fürdőből. Nem lett helye. A helyiség 5 m2 és 3,2m magas.

A falon hagytunk neki helyet, ahol van egy konnektor emiatt, és a káddal szembeni falon lenne. Nincs zuhanykabin, a kádban tusolok, ahol nincsen még plexi lap, de tervezem megcsináltatni. Majd a panel megvédi a fröccsenő víz ellen a gépet vagy ezek védettek lennének ilyen szempontból?

[link]

Vagy ilyet:

[link]

Fogyasztás szempontjából melyik éri meg? Azt tervezem még, hogy csak a fürdés, tusolás előtt 5-10 perccel kapcsolnám be, tehát nem menne órákig.

Ki hogyan használja?

Akinek van ilyen mi a tapasztalata velük?

Melyik típus vált be? Melyiket ajánlanátok?

A kommenteknél egyesek dicsérik, mások szidják ugyanazt a készüléket, mert állítólag egy idő után csak a hideg levegőt keringeti, mert ezeknek nem jó a hőérzékelőjük.

Nagyon megköszönném, ha leírnátok mit tapasztaltatok? 16 ezerért mennék el. Többet nem szánnék rá.

Még egy kérdés. Hogyan kell ezeket felszerelni? Vályog falra kerülne fel.

Köszönöm

2019. jan. 10. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Bárhogy is ,de meg kell oldani a gázfűtést -Különben megfagy sz .Már rég feltalálták a zuhany függönyt .Ez nem okoz fájdalmat ,ha könyököd belevered .A belmagasságot min. 50 cm csökkenteni kellene .
2019. jan. 10. 21:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Már kész a fürdő szeptember óta. Már nem lehet csökkenteni a magasságot. Nincs helye konvektornak.
2019. jan. 10. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1 linkhez hasonlóm van csak hauser. Mivel 180 cm fölè kell szerelni, így ès talán más miatt is 3-4 fokkal többet mutat. Levegőt igen, folyamatosan keringteti ès ha kell ráfűtt. Máskèpp nem működne jól. Ha a vizes testedre fújja akár a meleg levegőt is hidegnek èrzed.

Enyèm 1000/2000w-os távirányítós. Felszerelni tipli+csavarral kell.

2019. jan. 10. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár perc alatt befűtt, aztán keringeti a levegőt ès kőzben ráfűt. Nálunk sem megy sokat, bár ez társasház.
2019. jan. 10. 21:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Lemértem a magasságot, 290 cm magas a fürdő.
2019. jan. 10. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Azt felesleges firtatni tovább, hogy el lett kefélve a felújítás, mert el lett.

Egyébként miért nem nézel egy nagyobb törölközőszárítós radiátort?

2019. jan. 11. 07:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a 2-est venném ezek a fajta hősugárzók kis helyet gyorsan befűtenek, a ventilátoros szerintem is kellemetlen lenne ha kilépsz a kádból és fújja rád a levegőt, hacsak nem olyan meleget nyom mint egy hajszárító.
2019. jan. 11. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék miért kaptam 0%-ot?

Baj, hogy adtam egy alternatívát, ami megoldja a levegőáramlás problémáját, szintén egy konnektor kell hozzá és van egy plusz funkciója is?

2019. jan. 11. 20:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket. A fürdő nem lett elrontva, mert minden meg lett tervezve. Eredetileg egy kéményes konvektor volt, de már nagyon elavult volt meg veszélyes is, mivel nem lehetett parapetesre megcsinálni.

Villanybojler lett beszerelve, ami a plafonig ér, ezért sem lehet álmennyezetet csinálni.

Maga a villanyszerelő megmutatta meg, hogy nála is az elsőhöz hasonló ventilátoros elektromos fűtőberendezés van a falon, ezért is lett konnektor a falra is tervezve.

Tehát még mindig gondolkodok a kvarcos és a másik között.

Mellesleg én nem nulláztam le senkit sem, és örülnék további kommenteknek is.

2019. jan. 11. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!