Tapasztaltaktól kérdezem, a sötétítést mivel lehet olcsóbban megúszni:hagyományos sötetitö függöny vagy roló?
Ugyanis 1 szobás garzonlakás szobájáról van szó, ahol nem akarom kicsinyiteni a teret, amúgy sem kedvelem a nehéz fuggönyöket. Igaz, óriási a választék, de félek hogy a méretre szabás varrassal egyutt több pénz munka lenne benne
Szivem szerint a déli! fekvés, hőseg miatt thermo rolóval oldanám meg, mert nekem az letisztult zalán praktikusabb mert ablakonként szabályozható.
Egyedi méretek vannak 2 nagyobb bukó és fix műa.ablakkal, 230-as erkély ajtóval.
27ezer lenne a 3 rolo
Van aki azt mondja simán csak sötétítőt vegyek.
Redőnyre nincs pénzem.
Köszönöm a válaszod! Kb. Ilyen az én ízlésem is. A rolo nekem is jobban tetszik, de az ablakok miatt majd az ablakok fölé kell a felfuggesztest megoldani.
Kb 30ezer lenne a 3roló. Egyik ablak fix masik nem szoval meg van variálva és egysegesen akarom ezért kell felfúrni,....ha lehet
A hagyományos sötetítőből is alsó középárasra telne
Még annyit kérdeznék, hogy szerinted ablakonként szebb a roló vagy egyben?
Szerintem ablakonként, de érdekelne a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!