A falon vagy a plafonon van nálatok a függönykarnis?
Falon van, amúgy nekem teljesen mindegy.
A mennyezeti sínes karnist gyűlöltem az előző helyen, a "rúd" jellegű karnist szeretem, édesmindegy hogy hova van rögzítve.
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még!
#3 köszi. "Igazi" függönyt szeretnék, csak nem tudom eldönteni, hogyan lenne jobb. Pont olyanok a méretek, hogy mindkét megoldás működhetne. Ezért várok tapasztalatokat, hogy kinek melyik mennyire vált be. Én eddig csak a falit ismerem.
3 vagyok, ha tönkre mennek a rolók, nem jövök rá hogyan lehet tisztítani őket akkor valószínűleg plafonra szerelt rejtett karnisok lesznek előbb utóbb.
240 cm-ig érnek az ablakok, és 265 a belmagasság.
Spórolás miatt lettek rolók, de azért mert ez is tetszett és szeretem ,ha valami eltér a megszokottól.
Csak a rejtett alu karnisok kb 1,5x annyiba kerültek mind a rolók, a függöny pedig még + 1,5x. Tehát 1/3 árból megvolt, szokni kell, de szinte mindenkinek megtetszett idővel :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!