Véletlenül rövidebb függönyt vettem az ablakra, az ablak aljától felfelé 30 centiméter sajnos kimarad. Ettől ti feltennétek? Vagy a függönynek az ablak aljáig le kell érnie pontosan?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 16:28
1/9 anonim válasza:
Sötétítő? Mert akkor nem sokat ér...
2/9 A kérdező kommentje:
Nem. Sima dísz függöny, fehéres.
2022. ápr. 20. 17:13
3/9 anonim válasza:
Dehogy kell végigérni, rengeteg olyan tipus van, ami direkt rövidebb.
Ha neked nem zavaró, akkor tedd fel, de ne mondd senkinek, hogy véletlen ilyen, hanem azt, hogy neked így tetszik.
4/9 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy "kellene", addig ér, ameddig. De hozzá lehet még varrni egy toldást és akkor dizájnosabb.
5/9 anonim válasza:
Azért ez így elég hülyén nézhet ki, lássuk be. Inkább legyen hosszabb, mint rövidebb. Én toldanék hosszá valami anyagot, amivel harmonizál. Esetleg, ha nem az a cél, hogy ne lássanak be, csak dekoráció, akkor kikötném oldalra.
6/9 anonim válasza:
Ugye tudod, ahány ember, annyiféle ízlés.
Ha neked tetszik a rövidsége ellenére is, tedd fel.
7/9 anonim válasza:
nekem virágok vannak a párkányon. Direkt rövidebb a függöny.
8/9 anonim válasza:
Szólok az összes ismerősnek akinél ilyen van, hogy azonnal szedje le, mert itt olvastam a gyk-n, hogy hülyén néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!