Mennyire érződik, ha az ágy szélessége egyik oldalon 40cm a másik felén pedig 42m?
Figyelt kérdés
Nagyon szép, mutatós, és gondolom emiatt olcsóbb is, mert elszabták a méreteket... De a valóságban mennyire zavaró ez a 2centi? Gondolom nem gurul le róla az ember, de lehet zavaróbb mint gondolom2020. dec. 17. 12:31
1/12 anonim válasza:
Lehet csak én nem értem, de mit jelent, hogy egyik oldalon, és másik oldalon? :D Egy ágynak van szélessége, magassága és hossza.
Szélessége az egyik oldaltól a másik oldalig.
Magassága a padlótól a tetejéig.
Hossza az elejétől a végéig.
És akkor mivel van a probléma, ahol eltér? :D
2/12 anonim válasza:
40 cm széles?? mármont 40 centi széles az a felülete amin aludnál?? azt nem franciaágynak hívják akkor :D
3/12 A kérdező kommentje:
Szélességének a magassága 40-42 centi, bocsi :D Szóval lejt
2020. dec. 17. 13:16
4/12 anonim válasza:
jaaaa. szerintem attól függ. melyik oldala a magasabb? mert ha a fej felőli oldala, akkor szerintem nem zavaró. viszint ha a láb felőli, akkor lehet
5/12 anonim válasza:
Szerintem az a 2 centi nem sokat befolyásol, de ha mégis, olcsóbb egy alátámasztás, mint egy komplett ágy :)
6/12 A kérdező kommentje:
A szélességénél több a magasság az egyik oldalán, nem pedig a hosszúságánál. Tehát legurulok róla :D
2020. dec. 17. 13:55
7/12 anonim válasza:
tehát oldalra lejt? ezt sokkal egyszerűbben is el lehetett volna magyarázni
8/12 anonim válasza:
Szerintem 2 cm nem sokat változtat rajta. De aztán nem tudom mennyire érződik a valóságban, az én ágyam nem lejt. :D De így elgondolva, szerintem 2 cm az nem akkora probléma.
9/12 A kérdező kommentje:
Tapasztalatra lettem volna kíváncsi, mert szerintem se lejthet elméletben annyira.
2020. dec. 17. 14:30
10/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy találkozni fogsz ilyen tapasztalattal :D De még mindig azt mondom, hogy ha tetszik az ágy, és csak ennyi hibája van, akkor vegyétek meg, próbáljátok ki (vagy kipróbálhatnátok mielőtt megveszitek), és legrosszabb esetben is csak alá kell támasztani 2cm-t, ami bármilyen módon olcsóbban kijön, mint ha teljes áron vennétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!