Szeretném egy kicsit romantikusabbá, erotikusabbá tenni a hálószobánkat. Férjem teherautót vezet, gyakran napokig nincs itthon. Meglepetés lenne neki. Egy baldahinra és egy új függönyre gondoltam. Mi a véleményetek?
2022. febr. 8. 18:00
1/23 anonim válasza:
Hat lehet felreerteni. Kejbarlangot csinalsz mikozben o napokig nincs otthon.
2/23 anonim válasza:
Szerintem ezt az erotikus függöny-kérdést már párszor megszavaztattad itt. Ízlések és pofonok, ha neked tetszik, vedd meg és legyünk túl rajta :)
3/23 anonim válasza:
Szép-szép, de hidd el, a férfiakat ez érdekli a legkevésbé.
4/23 anonim válasza:
Jó lesz,tiszta 1001éjszaka meséi.Te meg vegyél fel hastáncos ruhát.
5/23 anonim válasza:
Férfi vagyok és engem inkább lelomboznának ezek a giccses díszletek.
Ami viszont jól jön, az az egész ágyat mutató tükör (szekrény ajtón), hangulatvilágítás, kényelmes, nem túl süppedős ágy, néhány keményebb díszpárna adott esetben különböző testrészek alá.
6/23 A kérdező kommentje:
1: miért lenne kéjbarlang? Amúgy nagyon szeretjük egymást és a végtelenségig megbízunk a másikban. Tudja hogy sohasem csalnám meg.
2022. febr. 9. 08:05
7/23 A kérdező kommentje:
2: még csak hasonló kérdésem sem volt itt eddig.
2022. febr. 9. 08:06
8/23 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__lakberendezes__112740..
Akkor csak azért küldöm, mert nagyon hasonló és sok válasz érkezett rá.
9/23 anonim válasza:
Baldachin helyett vegyél szexi fehérneműket!:)
10/23 A kérdező kommentje:
6: Köszönöm! Nem tudom hogy neki mennyire jönne be ez a baj. :( Nem egy kimondottan függöny mániás pasi :D De ha ezekkel kicsit romantikusabbá és erotikusabbá tudnám tenni a szobát az talán tetszene neki is. Nem tudom :(
2022. febr. 9. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!