Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szeretném egy kicsit romantiku...

Szeretném egy kicsit romantikusabbá, erotikusabbá tenni a hálószobánkat. Férjem teherautót vezet, gyakran napokig nincs itthon. Meglepetés lenne neki. Egy baldahinra és egy új függönyre gondoltam. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. febr. 8. 18:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
9: Köszönöm de az ilyen lilás rózsaszínes szerintem inkább egy kislány szobájába lenne jó és nem arra amit én szeretnék.
2022. febr. 9. 08:12
 12/23 anonim ***** válasza:
92%

Hát bakker, a ferfiak 99%-át teljesen hidegen hagyják ezek a dolgok.

Inkább főzz neki valami különleges kaját, kedvenc piájával, ha meglepit akarsz.

Garantáltan nem a függöny fogja beindítani, hanem az, hogy te hogy viselkedsz.

2022. febr. 9. 10:03
 13/23 A kérdező kommentje:
A romantikus erotikus hangulaton sem dobna valamennyit ez a függöny és ez a baldahin? Tudom hogy nem konkrétan a függönyre izgul de csak jó hatással lenne rá. Vagy rosszul gondolom? Nekem pl sokat segítene de nem tudok pasi fejjel gondolkozni.
2022. febr. 9. 10:19
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
Leírtam férfiként, hogy a férjedet maximálisan hidegen fogja hagyni a baldachin, de ha neked sokat segítene (miben?), akkor csináld meg!
2022. febr. 9. 10:22
 15/23 anonim ***** válasza:
78%

Nem, a ferjedet nem fogja érdekelni.

De ha mondjuk felveted neki, hogy csináljátok a teherautó fülkéjében, vagy a konyhaasztalon, az annál inkább :))

2022. febr. 9. 10:26
 16/23 A kérdező kommentje:
6év házasság és 2 gyerek után sajnos kicsit ellaposodtak már az együttléteink. Imádjuk szeretjük egymást ez nem lehet probléma. A függönyre és a baldahinra gondoltam hogy feldobja egy kicsit a hálószobát és erotikusabb lesz az összkép és a hangulat tőlük.
2022. febr. 9. 10:34
 17/23 anonim ***** válasza:
85%
Szóval a "férjednek meglepetésből" veszel MAGADNAK egy baldachint, ne is érdejeljen, ő mit szeretne
2022. febr. 9. 10:37
 18/23 A kérdező kommentje:
Olvasd el mégegyszer a kérdésemet és próbáld meg értelmezni. Segítek egy idézettel belőle "Meglepetés lenne neki". Nekem segítene ha erotikusabb lenne ezek álltal a szoba hangulata de nem tudom ő mit szólna hozzá, mennyire segítene neki is.
2022. febr. 9. 10:48
 19/23 anonim ***** válasza:
92%

6 év után - miközben napokig nincs otthon - baldachin nélkül is le kellene rúgjad a csillárt, a férjednek meg a fogaival letépni a falvédőt!

De ha te úgy gondolod, hogy neked ez sokat jelentene (és ezáltal a férjednek is!) akkor csináld nyugodtan, a ti otthonotok, a ti életetek!

2022. febr. 9. 10:50
 20/23 A kérdező kommentje:
Meg egyenlőre azt sem tudom hogy egyáltalán erotikus lenne e a szoba konkrétan azoktól amiket linkeltem.
2022. febr. 9. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!