Milyen jó bútor webshopokat ismertek?
Konkrétabban álmaim fotelét keresem, de nem ismerek túl sok bútoros weboldalt. Az Ikeába természetesen pont az nincs raktáron, ami nekem jó lenne, a Jyskbe pedig nincs is olyan, ami tetszik. XxxLutz pedig mérhetetlenül drága ezen a téren.
Ezen a két oldalon kívül nem is ismerek semmit. Természetesen a google kidobott pár oldalt mikor rákerestem a fotel címszóra, de olyan oldalkat hozott be, amiknek nem voltak túl jó véleményeik árukeresőn/megbizhatóbolt-on. És ezt nem úgy értem, hogy pár sértődött vevő odafirkált valamit és nyomta az 1*-ot, hanem hogy oldalakon át mindenki 1 vagy 2 csillagot nyomott kritikával. Szóval kezdek elbizonytalanodni, hogy létezik-e a fent említett 3 webshopon kívül más oldal, ahol árban korrekt, minőségben megbízható termékeket árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!