Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik a legjobb minőséget,...

Melyik a legjobb minőséget, nem horror áron biztosító bútorbolt?

Figyelt kérdés

2022. márc. 11. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Definiald kerlek a 'nem horror' arat.
2022. márc. 11. 19:08
 2/10 A kérdező kommentje:

egy tálalószekrény, vagy vitrinért max 130 ezret

egy tükrös ruhásszekrényért max 150-et

egy nagyobb komódért max 70-et

egy éjjeliszekrényért max 40-et

egy lerakóasztalért max 40-et

egy könyvespolcért max 70-et vagyok hajlandó fizetni.

Azért fontos a minőség mert nem tervezem lecserélni a bútorokat 5 éven belül. Nembaj ha nem fa hanem forgácslap, de az olyan legyen hogy ha vizzel lemosom nem dagad fel mint egy gagyibb "papír" bútor.

2022. márc. 11. 19:18
 3/10 Humor Herold ***** válasza:
100%

Járd végig a környékeden lévő összes bútorboltot.És ha valami megtetszik írd fel a nevét, árát.Majd keress rá a neten.Különféle bútoros webáruházakban alapból is olcsóbban jutsz hozzá mint a bolti ár, de sokszor még rádobnak plusz kedvezményt is.

Élőben megnézed, látod...máshonnan pedig ugyanazt megrendeled.

2022. márc. 11. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Ezeket az árakat csak úgy csípőből kitaláltad, vagy van némi realitása?

Szerintem még mindig az IKEA a legreálisabb... És ott legalább van garancia is a bútorokra.

Tessék, itt egy tükrös ruhásszekrény, felannyiért, mint írod...

[link]

ugyanebből a sorozatból eg ykomód 35, egy éjjeliszekrény 13...

[link]

2022. márc. 11. 20:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Az első válaszoló kérte hogy definiáljam mi a nem horror ár számomra, és megadtam a maximum árat amit hajlandó vagyok adni egy egy butorért. A brimnes nekem nem tetszik, és a leirasban is az van hogy papirral van borítva ami ugye nem egy időtálló anyag. Ha mondjuk akril vagy valamilyen műanyag boritása lenne az elfogadható lenne számomra. Szerencsére találtam is az ikeában olyan szekrényt ami a fenti tartós anyagokkal van burkolva a farostlemez. De itt az a kérdés hogy az ikea ugy általánosan ár érték arányban megéri? Mondjunk a jysk vagy a xxxl vagy mobelixel szembeb?
2022. márc. 11. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem jobb minőseg mint a jysk.
2022. márc. 11. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Nekem most kell berendeznem egy komplett háztartást. Mindegyik butoruzletből csipegettem, mindegyikből kivalasztottam a legjobb ár-értek arányú bútorokat. Priorizaltam, hogy nekem mi a legfontosabb amire hajlandó vagyok többet költeni.

Ajánlani tudom az ipari stílusú fém bútorokat. Időtálló és nagyon szép dizájnos.

Yisk- Virum széria: tálalók, konzol asztal. Szintén a Yisk étkező asztala. Most 150-ről 110- ért akciósan. Nagyon jó minőség. A Beliani online shopból rendeltem a étkezőszékeket. Szuper minőség.

Ikeából komódokat: Malm, Bror, Eket, Enhet. XXXL Lutz Magyarország Boxspring ágy, sarokkanapé, gardrób szekrények. Éjjeli szekrények (4 kellett 2 szobába): IKEA, Yisk, Tchibo. Konyhát szaküzletben. Egy gardrob szekrényt asztalosnál. Lámpát a Beliani, lámpák.hu, Ikea, Aldi, egy csiptetőset a Yisk-től, sín rendszeren lévő spot-ot a lámpa & fény online shopból. Kerti bútort a Yisktől akciósan 500 helyett 250-ért még novemberben. Verhetetlen minőség. Most is akciós de 300+

Kicsit időigényes így keresgélni, de szerintem nagyon megéri.

2022. márc. 12. 06:36
 8/10 Fcityzen válasza:
Szerintem is Ikea és Jysk.
2022. márc. 14. 08:06
 9/10 bona603 válasza:
Kedves kérdező! A horror nem az árakhoz köthető, inkább a horribilis a megfelelő szó. 😁
2022. márc. 14. 08:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Hat azt hiszem megfogtad a lényeget
2022. márc. 14. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!