Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A B&Zs bútor webáruház megbízh...

A B&Zs bútor webáruház megbízható?

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Azóta rendeltél onnan? Én is nézegetem, mert jó áraik vannak, de még nem mertem ott vásárolni.
2022. okt. 9. 19:17
 2/5 anonim válasza:
Valaki azóta? Én is most próbálkoznék.
2023. márc. 27. 22:36
 3/5 dwhite válasza:

En is csak akartam, de alig alig talaltam infot a butorok minosegerol. Feltunoen sok webshop ajanlgatja ezeket a butorokat, amiknek hasonlo profilja van: nincs uzlet csak rendeles, ingyenes szallitas de csak a kapuig stb.

"Namesz butor" googlemaps-on leadott ertekeleseit nezzetek meg, kb erre szamitsatok. Alaba butor, Everest butor stb.

Nehanyan azert elegedettek, pl az Angelika sarokulot neha meg jol is rakjak ossze, de en inkabb passzoltam.

febr. 13. 16:47
 4/5 anonim válasza:
En rendeltem mar, most is keszulok. Nyilvan minosegre nem 10/10, de ar-ertek aranyban teljesen rendben van.
tegnapelőtt 21:56
 5/5 anonim válasza:

+ 3 eve hasznaljuk a kanapet onnan es egyenlore semmi baja csak stilusvaltas miatt tervezunk masikat rendelni ugyanonnan.

4-es voltam.

tegnapelőtt 21:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!