Ilyen típusú bútorokat hol lehet kapni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Mutatom:
Konyhába, nappaliba és dolgozószobába egyaránt kellene ilyesmi stílus
Köszönöm
2022. márc. 9. 13:57
1/7 anonim válasza:
Sehol. De nem csak nálunk, külföldön sem.
Ezek mind egyedi bútorasztalos termékek.
2/7 anonim válasza:
Számomra evidens lenne, ha ez lenne az igényem, hogy megnézem a használt bútorokat a Vaterán, Jófogáson, lepingálom őket szürkére vagy hupililára (ami éppen tetszik) lecserélem a fogantyúkat és kész!
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Csináltatni tudsz ilyet - ügyes bútorasztalost keress, bármit le tudnak gyártani!
De persze nem IKEA-áron lesz....
6/7 anonim válasza:
Ezek egy része szerintem pont hogy ikeás cucc, az utolsó képen szinte biztosan. Havsta, Hauga sorozat pl használható lehet.
Csak persze nem úgy készen veszed. Átfested a lapokat igény szerint, keresel rá megfelelő fogantyút, ahol szükséges, fóliázod - ahogy előttem is írták. Persze jó pénzért megcsinálják helyetted is.
De az alapokat ikeán túl is akárhol megtalálod akármelyik bútorboltban.
7/7 anonim válasza:
Szerintem isnikeás, csak le van festve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!