Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kókusz, szivacs vagy szendvics...

Kókusz, szivacs vagy szendvicsmatrac? Melyik vált be, melyiket ajánlanád?

Figyelt kérdés

a szendvicsmatrac úgy néz ki, hogy 2 vékony réteg kókusz között szivacs van.

Akár beszerzőhelyet, márkát is ajánlhattok, szívesen venném:)

2022. febr. 15. 08:32
A kérdező szavazást indított:
kókuszmatrac
szivacsmatrac
szendvicsmatrac
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
A kókusszal az a gond, hogy idővel töredezik, és kigödrösödik. Hiába bírja a szivacs tovább, a kókusz miatt rossz lesz.
2022. febr. 15. 09:36
 2/7 anonim ***** válasza:

az igazi szendvicsmatracnak a nyári oldala kókusz, a téli oldala szivacs, a kettő között modern epeda van, ami nem zörög.(az epedától még nincs jobb)

Próbáltam sokféle matracot, de a legjobb a yiskben vásárolt(nem olcsó) fentebb említett összetételű matrac..tíz évvel ezelőtt akciós volt(talán ötven ezer)megvettem, azóta hibátlan az éjszakai álmom. Nincs derékfájás, csak öröm. Azóta sem fordítottam meg a matracot, tíz éve a kókuszos oldalát használom. És ami érdekes, nem gödrösödik..persze megkérték az árát.

2022. febr. 15. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Epeda rugós,vagy 30 éve nincs.
2022. febr. 15. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:

egyszerűség kedvéért említettem epedának, de ha akarod akkor tudod milyen rugóra gondoltam. Ha jól tudom, most táskarugónak hívják..

Csendes, nem törik, és puha.

2022. febr. 15. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:
oh most látom hogy átkerült másik kategóriába a kérdésem. igaz, nem írtam bele, de kiságyba szeretnék matracot. ez a gyerekvállalás-nevelés kategórián belül azt hittem egyértelmű, de ezek szerint valakinek mégsem volt az.
2022. febr. 15. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor nézz utána, mi felel meg a babának.

Keményebb matrac, mosható pamut huzattal. Nekünk talán félkemény hideghab, egyik oldalon kókuszréteggel volt. Lehetett forgatni.

2022. febr. 15. 15:20
 7/7 A kérdező kommentje:
a babának mindegy, csak jól támassza meg a gerincét, tehát kemény legyen. érvek-ellenérvek mindkettőre vannak, ezért gondoltam inkább hogy itt megkérdezem.
2022. febr. 15. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!