Kókusz, szivacs vagy szendvicsmatrac? Melyik vált be, melyiket ajánlanád?
a szendvicsmatrac úgy néz ki, hogy 2 vékony réteg kókusz között szivacs van.
Akár beszerzőhelyet, márkát is ajánlhattok, szívesen venném:)
az igazi szendvicsmatracnak a nyári oldala kókusz, a téli oldala szivacs, a kettő között modern epeda van, ami nem zörög.(az epedától még nincs jobb)
Próbáltam sokféle matracot, de a legjobb a yiskben vásárolt(nem olcsó) fentebb említett összetételű matrac..tíz évvel ezelőtt akciós volt(talán ötven ezer)megvettem, azóta hibátlan az éjszakai álmom. Nincs derékfájás, csak öröm. Azóta sem fordítottam meg a matracot, tíz éve a kókuszos oldalát használom. És ami érdekes, nem gödrösödik..persze megkérték az árát.
egyszerűség kedvéért említettem epedának, de ha akarod akkor tudod milyen rugóra gondoltam. Ha jól tudom, most táskarugónak hívják..
Csendes, nem törik, és puha.
Akkor nézz utána, mi felel meg a babának.
Keményebb matrac, mosható pamut huzattal. Nekünk talán félkemény hideghab, egyik oldalon kókuszréteggel volt. Lehetett forgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!