Gyerek szivacs matracokat mivel és hogyan tudom kimosni?
Én semmiképpen nem mosnám ki otthon kádban (hogy csavarod ki? hová teszed száradni, hogy a víz is eltávozzon belőle, de bele se rothadjon, vagyis minden oldalán szellőzzön jópár napig?- ha normális minőségű és vastagságú szivacsból van, akkor nem is fog egy nap alatt kicsöpögni, kiszáradni)
Szerintem ami beválhat:
- gőztisztító gép (valami normális, nem a tv shop-os vagy hasonló kis gagyi :)- lehet egy napra bérelni is tényleg pár ezer Ft-ért
- szőnyegtisztítóba be lehet adni (nálunk még babakocsit, gyermekülést stb-t is)- ott nagynyomású mosóval, ipari szárítóval el tudnak bánni vele- Nálunk egy nagyon jó szőnyegtisztító van, itt 1.800 Ft négyzetmétere a tisztításnak (a két matracodból az egyik így 1.770 Ft-ra, a másik pedig 3.240 Ft-ra jönne ki)- lehet hogy ez jobban megérné- illetve nálunk 5-6 eFt-tól ingyen vissza is hozzák házhoz.
Esetleg érdemes a lakhelyed környékén körbenézni, hátha van ilyen lehetőség.
Ami még eszembe jutott: van ún, teflon bevonatú matrachuzat- azok elég jól elvezeti a külső felületen szétterítve a nedvességet, így a matrac gyakorlatilag nem ázik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!