Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fürdetőkádba milyen szűkitőt...

Fürdetőkádba milyen szűkitőt ajánlotok? Szivacsot, merevítettet?

Figyelt kérdés
Nem tudok ezen eligazodni melyik lenne kényelmes a babának és nekünk is. Meddig használtatok ilyen szűkítöt? Tudtok konkrét fajtát ajánlani?

#szivacs #kád #fürdőkád #Fürdetőkád
2014. júl. 15. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Nagyon kevés ideig tudnátok csak használni, addig meg tudod a karodban is tartani. Nekem sose volt, nem is éreztem hiányát.
2014. júl. 15. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Sosem volt.Bár igazából azt sem tudom miről beszélsz. :D

Kiskádba fürdött simán,minden extra nélkül.Köszöni szépen jól van és mi is!Imád fürdeni azóta is.

1,5 éves

2014. júl. 15. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
A szivacs nem túl jó, nagyon nehezen szárad ki, így hamar bepenészedik. A műanyag nem rossz. Van hálós is, de azt csak neten láttam.
2014. júl. 15. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi a szivacsot használtuk. De tényleg nagyon macerás, mert ha nem szárad meg tök büdi lesz. Szerintem a műanyagot próbáld ki. Nem hülyeség egyébként, főleg ha egyedül fürdeted...
2014. júl. 15. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Szivacsot semmifele keppen nemnajanlom. Ha akarsz ilyen szukitot venni muanyagot vegyel. A szivacsot ha hasznalod, rengeteg viz kell a kadba h kelloen meg is szivja magat a szivacs es meg viz is maradjon, a szivacs meg nagyon hamar kihul. Igy a baba fazik rajta.

Amugy en se latom ertelmet ilyeneknek. :-). De ha rgaszjodtok hozza inkabb muanyag.

2014. júl. 15. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi vettünk szivacsot ,nem vált be. Hiába tettük időben be a kadba ,nél melegedett at a víztől ,hideg maradt. Szar volt kiszarogatni . A babám mindig sírt furdeskor nem élvezte . 1barátnőm mondta,h tegyek a kiskad aljaba textil pelust es semmi mást. A gyerek imadta ,csak lesett ,h milyen jó most neki :-) egyebkent bababarat korhazban szultem es a furdobemutaton mondtak ,h textilpelust rakjunk csak alajuk.
2014. júl. 15. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Ott kell lenni a babával (igen ez elég macerás) és akkor még talán élvezi is a pancsolást.
2014. júl. 16. 06:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk a műanyag volt, addig használtuk, amíg nem tudott stabilan ülni a kisfiam a kádban. egyébként pedig így is végig mellette voltunk, szóval ez nem érv! Nagyon kényelmes volt, újszülött korában még egy textil pelust tettünk bele, hogy ne csússzon be a vízbe! Szivacsot az előbb felsoroltak miatt nem vennék!
2014. júl. 16. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!