Észrevettétek az új trendet, hogy a parketta is fehér, a bútorok is, az ajtók is? Nektek mennyire jön be ez a fehér mánia?
Nekem (megfelelő körítéssel) nagyon tetszik, mi is majdnem fehér, világosszürke parkettát választottunk, fehérek az ajtók, fehér a plafon és sok a fehér bútorunk. Kicsi ház és relatíve kevés az ablak, nem akartuk hogy sötét lyuk legyen.
Nekem az a fontos, hogy meleg színekkel és "élő" dolgokkal legyen feldobva, úgyhogy mi bézs-barna színekkel kombináltuk és sok (valódi, élő) zöld szobanövényt tartunk, így nincs hideg, steril kinézete.
Nekem albérletben egy 8 m2-es szobám volt, borzasztó kicsi lyuknak tűnt mikor megláttam sötét, retkes falakkal.
Kifestettem hófehérre, mellette fekete IKEÁ-s bútoraim voltak amik adtak egy kontrasztot az egésznek és igazából rohadt jól nézett ki.
Nyersen kicsit iroda fílingje volt, berendezve viszont teljesen korrekt lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!