Észrevettétek az új trendet, hogy a parketta is fehér, a bútorok is, az ajtók is? Nektek mennyire jön be ez a fehér mánia?
Ez volt mindig is a skandináv dizájn alapja, mert az északi, téli sötét időszakban is a családias, kellemes hangulatot kell hosszú időre, hónapokra biztosítani.
A kiegészítőkkel tették a steril környezetet vidámmá.
Nekem tetszik, bár nagyon kényes. Nálunk gyerekek, kutya-macska, nem lenne sokáig szép.
Szerintem szép. Csak nem mindenkinél praktikus.
nálunk minden fehér..felújítás volt, és pont belefutottunk egy áruházi barominagy árengedménybe...ugyanis a fehér parketta senkinek nem kellett..olyan jó ára volt, hogy mindhárom szobát, előszobát is azzal burkoltuk, sőt az én szobám, és az ebédlő oldalfalát is.
Aki azóta itt járt, belépéskor a -jééé...de jó...mondatot használta..
Akkor csak jó.
azt elfelejtettem írni, hogy az eladó szerint eladhatatlan ez a fehér parketta...nincs rá kereslet..
Így jártam a bidével is..húsz éves, ezért új csapot kerestem a bidéhez...nincs..volt a válasz...-miért? -mert nincs rá kereslet, ki használ bidét?..
Nos a fehér parketta is ilyen
Én most festettem ki festővel az egész lakásom hófehérre.
Ettől függetlenül nem akarok mindent hófehérre, de kis panel lakásnak tök jól áll, mert nagyítja a teret és elmossa a kontrasztokat, elfedi a hibákat.
Én majd inkább bútorzattal, kiegészítőkkel akarom feldobni.
De ha "steril" marad attól sem megyek a falnak.
"ki használ bidét?.."
Aki kicsit is igényes!
Sötét lakásokban kifejezetten hasznos.
Nekünk azért nem minden fehér, de sok a fehér a lakásban, a nappaliba direkt majdnem fehér, nagyon világosszürke padlót raktunk, hiába panel 4 méter ablakkal, 1.3m erkély + 5.4m "mély" a szoba, télen azért elég sötét tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!