Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Fekete konyhabútor szerintetek...

Fekete konyhabútor szerintetek milyen (IKEA LERHYTTAN)?

Figyelt kérdés

Régi álmom egy fekete konyhabútor és most, hogy saját lakásba költözhetünk hamarosan, talán meg is valósítható. AZ IKEA LERHYTTAN bútorral szemezek leginkább

[link]

Van róla valami vélemény? Vagy általánosságban a fekete bútorról? Nem fényes, hanem pácolt fa lenne, valamilyen tölgy vagy dió munkalappal

2021. szept. 19. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
A feketén látványos a por.
2021. szept. 19. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt már fekete bútorom, azt nem naponta, azt óránként kellett törölgetni (közepesen igényes férfi vagyok mielőtt túlzásnak éreznéd).

Most ilyen krémszínű bútoraink vannak, ezeket azért törölgetjük 1-2 hetente, mert tudjuk, hogy van rajta por, de amúgy nem látjuk. Ekkora a különbség.

A büdös életbe nem szivatnám magam újra fekete/sötét bútorral.

2021. szept. 19. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jobban látszik majd rajta a por. Egyébként ez szép. Ha szintén elég világos, nagy ablakos a konyhád és minden más (falak, padló) is világos benne, akkor elegáns. Ha viszont de. 10-kor is csak lámpánál lehet látni nálatok és szűk a tér, én nem vennék feketét.
2021. szept. 19. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
Hát, az biztos, hogy elveszi az étvágyat...
2021. szept. 19. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el nem akarsz fekete konyhabútort :D annál kényesebb szín a világon nem létezik. Minden apróság meglátszik rajta.
2021. szept. 20. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem teljesen "praktikus".

Ha megunod a portörlést, még mindig eladhatod majd egy koporsós cégnek...

2021. szept. 20. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!