Milyen szinű legyen a szobám fala?
Figyelt kérdés
A szőnyegem, az ágyam és a sötétő függönyöm kék. A bútorom ilyen juhar szinű: [link]
Nem szeretnék lecserélni semmit, esetleg a függönyt. Ja és milyen szinű legyen a mennyezeti lámpa?
Piros vagy narancs falra gondoltam, az illene hozzá?
köszi
21/L
2010. aug. 27. 22:44
1/9 anonim válasza:
A piros és narancs is elég erős szerintem, a kékhez jól menne a citromsárgának egy visszafogottabb árnyalata, mint amilyen a mediterrán stílusú szobák színe. A lámpa pedig lehetne ugyanúgy kék, esetleg fehér.
2/9 anonim válasza:
ha ennyire minden kék lehetne a fal is világos kék,esetleg tényleg valami vissza fogottam citromsárga esetleg fehér...a lámpa pedig attól függ hogy milyen piros vagy narancs ha nagyon sötét színű akkor szerintem nem menne a kék színhez de ha valami világosabb akkor inkább narancs
3/9 anonim válasza:
az első válaszoló ötlete nagyon jó jól eltudom képzelni egy olyan világosabb krém színű bézs színnel és kék lámpa és akkor tiszta mediterrán hangulat:D ha kék lenne nem hiszem h olyan nőies lenen bár nem tudom a stílusod(:
4/9 anonim válasza:
törtfehér vagy halvány narancssárga szerintem jó :)
5/9 anonim válasza:
Ha ilyen sok kék van a szobádba mindenképpen valami meleg szín halvány árnyalatát válaszd a faladra szerintem:)
6/9 anonim válasza:
én még valami szép zöld színt is el tudnék hozzá képzelni
de az lehet hogy már nagyon érdekes lenne
7/9 anonim válasza:
citromsárga!
nekem is ilyen volt,kék-citromsárga szoba,nagyon jól nézett ki.
8/9 anonim válasza:
Szerintem is valami sárga tapéta illene.Nézd csak, itt a jobb oldali tapéta mintáknál felülről az 5.et.Szerintem nem is az az élénk és nem is narancs, ráadásul szép nyomott mintás.
A mennyezeti lámpa akár világos kék is lehetne, hogy menjen a függönyödhöz, szőnyegedhez, ágyadhoz.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! majd még kitalálom hogy legyen, jók voltak az ötletek!
2010. aug. 29. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!