Milyen színű legyen a szobám? 13/L.
Figyelt kérdés
Az ágyam fehér, kovácsolt vas szerű. Az íróasztalom is fehér, egy ilyen szekrényem: [link] egy kis fehér asztal felette tükörrel. És ennyi. Milyen legyen a színe. ?2011. aug. 31. 13:17
2/15 anonim válasza:
mivel minden fehér,-olyan színt választhatsz amilyet csak akarsz....
3/15 anonim válasza:
Zöld színű lehet persze levél zöld, esetleg barack szín az nagyon jó, világos baba kék sem rossz hozzá. Fehéret semmiképpen se sötét lilát se rózsaszínt se pirosat ne válassz. Homokszín az ami nagyon jó még ehhez.
4/15 anonim válasza:
Én meg éppen a lilára (világosabb árnyalatra) gondoltam, valami ötletes falmatricával dekorálva esetleg. Pont vmelyik nap találtam néhány tetszetőset itt a neten...
5/15 anonim válasza:
Én honnan tudjam neked milyen tetszik?
6/15 anonim válasza:
Milyen érdekes, énis pont a lilára gondoltam.:) A világos árnyalatai nagyon jól mutatnak egy szobában.;)
9/15 anonim válasza:
...vagy esetleg ezt olvasd át:
10/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!