Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nagyon kicsi egy 16 éves...

Nagyon kicsi egy 16 éves tinédzser számára egy 12 négyzetméteres szoba?

Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Panelban laktam a szüleimmel 18 éves koromig, 1+2 feles 53 nm volt, az én szobám 9 nm volt, a hugomé 8 nm, nem éreztük sosem kicsinek. 2 lányom van, 54 nm panelban lakunk, 2 szobás, a lányoké az erkélyes, erkélyel kB 20 nm.
2021. júl. 12. 12:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Az én szobám 9 nm, van bent egy nagyobb ágy, egy ruhásszekrény, egy polc, egy tükör, egy asztalka (amolyan dohányzó asztal szerű) és hozzá két ülőke, illetve van egy szőnyegem is. Annyi, hogy a szobám előtt van egy íróasztalom, de azt annyira nem használom, max. tárolásra és a szobámból nyílik egy kisebb erkély is. Én itt tökéletesen elférek, kényelmes, van hely a cuccaimnak is és szerintem sikerült egész komfortosan, praktikusan berendezni. Nekem még jobban is tetszik, hogy kisebb szobám van és így legalább nem töltöm fel feleslegesen mindennel, hanem tényleg csak a szükséges dolgok vannak bent. Ha a barátaim átjönnek, akkor is elférünk normálisan.

22/l

2021. júl. 14. 21:13
 13/13 anonim válasza:
100%

nekem 11 m2-es szobám van, teljesen elégedett vagyok vele, hiszen tök jó, hogy legalább van egy saját szobám, és a cuccaim is elférnek benne. könnyű benne rendet tartani is a mérete miatt, bulikat meg úgysem szoktam a szobámban rendezni. Hugomnak 12 m2-es a szobája, neki még egy kisebb franciaágy is elfér benne, meg függőfotel, sok játék, úgyhogy nem hinném, hogy kicsi lenne.:)

16/l

2021. júl. 18. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!