Hogyan tegyen tinédzseresebbé egyben nőiesebbé a szobámat úgy, hogy attól még hangulatosabb legyen?
küldhettek web oldalakat is meg ilyeneket
egyébként én illat gyertyákra meg ilyenekre gondoltam :)) köszi előre is
p
A lakberendezés akkor telitalálat, ha olyan dolgokkal veszed magad körül, ami neked tetszik.
Gondolom az ágyad uralja a szobád és az íróasztal, úgyhogy egy új ágytakaró tényleg egész más hangulatot teremthet.
Az a lényeg, hogy te jól érezd magad benne, és akkor pont olyan lesz, amilyenre akartad. :)
Rengeteg lakberendezési magazin és könyv van a könyvtárakban is, és a neten is tudsz nézelődni. Ami megtetszik, ahhoz hasonlót készítesz, vagy veszel olcsóbban.
Szüleid is biztos segítenek.
szia!
http://www.youtube.com/watch?v=OWXh21WJ0ko
írd be a youtube keresőjébe hogy room tour esetloeg néhány ötletet ellophatsz ezekből a videókból
Jó lenne tudni mi adott, mihez ragaszkodsz, milyenek a szoba adottságai és mennyit szánsz rá. Mert nagyon nem mindegy. Ja meg hogy hány éves vagy és milyen stílus. :D
Növények, csak ne felejtsd el meglcsolni őket néha. Legyen rend és tisztaság, máris felnőttesebb. :D A legkedvencebb plüssök és mütyűrök kivételével tedd el ezeket. Nagyobb plüssre ráteheted a bizsukat, napszemüveget, kalapot, kendőt akár. Ha van hely és pénzed rá, szerezz egy tükrös asztalkát, arra teketsz parfümöt, körömlakkot, de azért ne pakold ki az összes festéket, mert az kupis és igénytelenül néz ki. Fesd a falat valami a bútorokhoz is illő színre, ehhez passzoló szőnyegek, függöny, párnák, feldobják a hangulatot.
Szedd le a posztereket, ha van, az is olyan kistinis, ha valamelyik nagyon a szívedhez nőtt, keretezd be, vagy tedd paszpartuba, és így tedd a falra. Pár képet is feltehetsz. Az egyik falra tehetsz mintás tapétát is, jól tud kinézni, csak nem olcsó sajnos.
Nekem anyukám hobbiból varr, ilyen foltvarrással és olyan szép párnákkal dobta fel a szobám, öröm nézni
meg amikor kicsi voltam, olyan fél éves, sokszor nem tudtam aludni és amíg az ágyam emllett ült, horgolt-varrt egy viráhos falvédőt, majd maikor nayobb lehhet kiegészítette, plusz a lábamnál is van egy ami az ő keze munkáját dícséri. szülinapomra megkértem h varrjon nekem egy takarót is.
posztereket tegyél ki, de vigyázz, ne jöjjön le a vakolat, a cellux gyilkos xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!