Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan tegyen tinédzseresebbé...

Hogyan tegyen tinédzseresebbé egyben nőiesebbé a szobámat úgy, hogy attól még hangulatosabb legyen?

Figyelt kérdés

küldhettek web oldalakat is meg ilyeneket

egyébként én illat gyertyákra meg ilyenekre gondoltam :)) köszi előre is

p

2011. márc. 31. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Kérd meg anyukádat, hogy varrasson neked az ágyadra fodros ágytakarót, és ugyan ilyen anyagból sötétitő függönyt. Szórhatsz szét az ágyadon és a szobádban díszpárnákat is. A 100 ft.os boltokban sok virágdiszt is kaphatsz, amiket az ablakra, vagy a falra felakaszthatsz.
2011. márc. 31. 18:52
 2/8 A kérdező kommentje:
oké köszi a segítséget :)
2011. márc. 31. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A lakberendezés akkor telitalálat, ha olyan dolgokkal veszed magad körül, ami neked tetszik.

Gondolom az ágyad uralja a szobád és az íróasztal, úgyhogy egy új ágytakaró tényleg egész más hangulatot teremthet.

Az a lényeg, hogy te jól érezd magad benne, és akkor pont olyan lesz, amilyenre akartad. :)

Rengeteg lakberendezési magazin és könyv van a könyvtárakban is, és a neten is tudsz nézelődni. Ami megtetszik, ahhoz hasonlót készítesz, vagy veszel olcsóbban.

Szüleid is biztos segítenek.

2011. márc. 31. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

http://www.youtube.com/watch?v=OWXh21WJ0ko

írd be a youtube keresőjébe hogy room tour esetloeg néhány ötletet ellophatsz ezekből a videókból

2011. márc. 31. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Jó lenne tudni mi adott, mihez ragaszkodsz, milyenek a szoba adottságai és mennyit szánsz rá. Mert nagyon nem mindegy. Ja meg hogy hány éves vagy és milyen stílus. :D

Növények, csak ne felejtsd el meglcsolni őket néha. Legyen rend és tisztaság, máris felnőttesebb. :D A legkedvencebb plüssök és mütyűrök kivételével tedd el ezeket. Nagyobb plüssre ráteheted a bizsukat, napszemüveget, kalapot, kendőt akár. Ha van hely és pénzed rá, szerezz egy tükrös asztalkát, arra teketsz parfümöt, körömlakkot, de azért ne pakold ki az összes festéket, mert az kupis és igénytelenül néz ki. Fesd a falat valami a bútorokhoz is illő színre, ehhez passzoló szőnyegek, függöny, párnák, feldobják a hangulatot.

Szedd le a posztereket, ha van, az is olyan kistinis, ha valamelyik nagyon a szívedhez nőtt, keretezd be, vagy tedd paszpartuba, és így tedd a falra. Pár képet is feltehetsz. Az egyik falra tehetsz mintás tapétát is, jól tud kinézni, csak nem olcsó sajnos.

2011. márc. 31. 19:03
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm jah és a videók nagyon jók :):)
2011. márc. 31. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám hobbiból varr, ilyen foltvarrással és olyan szép párnákkal dobta fel a szobám, öröm nézni

meg amikor kicsi voltam, olyan fél éves, sokszor nem tudtam aludni és amíg az ágyam emllett ült, horgolt-varrt egy viráhos falvédőt, majd maikor nayobb lehhet kiegészítette, plusz a lábamnál is van egy ami az ő keze munkáját dícséri. szülinapomra megkértem h varrjon nekem egy takarót is.

posztereket tegyél ki, de vigyázz, ne jöjjön le a vakolat, a cellux gyilkos xD

2011. ápr. 2. 15:10
 8/8 anonim válasza:
a falakra ragaszthatsz díszmatricákat, sok díszpárna, színes fotók az életedből valamilyen alakzatban vagy csak úgy szétszórva, de pakolhatod parafa vagy mágnestáblára is. karácsonyi izzókat nagyon jól ki lehet használni és körbevezetni a falon, szép esténként. rakhatsz virágokat, mécseseket, vagy csinálhatsz te is szépítő dolgokat, pl. egy üvegbe önts színes homokot. vannak szép ékszertartók, azokra kiteheted a legszebb dolgaidat, vagy ha nagy átalakításról beszélünk akkor egy két csík tapétát is tehetsz. de mondjuk mintás anyagot is tehetsz a falra, irtó jól tud kinézni.a lényeg, hogy a falad szinéhez képest szedd össze a dolgokat, ne csinálj színkavalkádot a szobádból. ha pedig fehér vagy valamilyen halvány szín, akkor vagy csak hideg - kék, zöld, lila- vagy meleg - piros, narancs, barna - kiegészítőket használj. remélem tudtam segíteni, hajrá!
2011. ápr. 17. 00:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!