Miért raknak a vidékiek a konyhaszekrényekbe papírt?
Jajj...a "vidékiek"!:S
Amúgy szerintem nem csak a vidékiek de a PESTIEK is szoktak papírt tenni a konyhaszekrénybe, nem kell általánosítani.
Ennek leginkább az lehet az oka, hogy féltik a bútort és ezzel próbálják védeni.
Nem hiszem el, hogy te még mindig abban a tudatban élsz, hogy vannak a pestiek és a vidékiek. Pécs, Szeged, Veszprém ezerszer jobb város mint az a szmogos, büdös, forgalmas Budapest.
Amúgy meg "papír a konyhaszekrényben" SZERTE AZ ORSZÁGBAN (!!!) az idősebbek körében elterjedt.
Ez nem feltetlen videki szokas, ezt ugyis lehetne mondani, hogy : ahany haz, annyi szokas!
Szerintem vedeni akarjak a szennyezodestol a polcot, mivel egyszerubb egy papirt kicserelni, mint a fabol eltavolitani a szennyezodeseket.
Bár Bp-i vagyok, de egyetértek azokkal, akik fikázzák a kérdezőt... Gondolom valami überkocka barom vagy, aki nagy nehezen levonszolta magát a nagyihoz vendésgségbe és ezt volt képes fölfogni... :/
Jah, és mi is rakunk, csak terítőt, havonta egyszer kimossuk őket, szekrényt meg csak idénytakarításkor mosunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!