Milyen környék 13. kerület Forgách utcai lakópark és környéke? Ott vettünk lakást, vidékiek vagyunk .
A 13. kerületben nem laktam, csak barátnőm lakott arra a metrómegálló környékén egy kis utcából nyíló új építésű házban.
Maga a környék szerintem átlagos, bár nekem kicsit zsúfolt, ott kevés volt a zöld terület, csak beton mindenhol. De cserébe tényleg nagyon hamar ott lehet lenne az egész belvárosban bárhol.
Betörésekről én sem hallottam. Kisebbségiekből nem láttam többet arra az átlagnál.
Viszont én éjszakai járatra is vártam ott sokszor elég sokat. Részegekkel én is találkoztam már. Az egyik olyan 50 körüli férfi volt és nagyon beszédes. Én nem nagyon szóltam hozzá, de alig győztem levakarni magamról. Folyton dumált hozzám, elmondta az élete történetét.
Amúgy én is "vidéki", vagyok, csak egyetem alatt laktam Budapesten.
Repülők? Először nekem is feltűnt a zajuk, mert nem szoktam meg. De fél év múlva szinte észre se vettem.
De egyébként nem nagyon hangosak, csak ha direkt figyelsz rá, akkor mondjuk tudod, hogy épp elment egy. Lakásban meg gondolom attól is függ milyenek az ablakok, falak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!