Budapesten a X. kerület Kőrösi Cs. Sándor út/Szent László tér környéke milyen? Közbiztonság, boltok stb? Megéri ott lakást venni?
egyik haverom lakik a Szt. László térnél.a bejárati kapura ki van téve egy olyan felirat hogy:
"Tisztelt lakótársak! Kérem ügyeljenek arra hogy a kaput rendesen betegyék maguk után mert elszaporodott a környéken a rablás"
Már megint egy: "milyen ez a 500m sugarú kör" kérdés.
Ébresztő! :D
utolsó...nem ilyen idióta váraszt vártam, de köszi....
nem kérdezhetem az egész X.kerületet, ha egy bizonyos ponton akarunk lakást venni...-_-
Még ha az egészet kérdezed az is kevés. Pl a XIV. kerületben 2 hónap alatt volt egy tucat lakásbetörés olyan helyen ahol eddig soha. 2 kerületben is egyre több késelés és betörés van pedig az az "elit" negyed.
Ne ilyen butuska kérdésre alapozz:), hanem a ház védettségét. Rácsos+erősajtós+riasztós házzal az alja nem foglakozik, csak ha tudja, hogy nagy fogás van odabent.
Jóvanmá:)
Én próbálom elmagyarázni, hogy nincs olyan, hogy jó környék:(
Nyilván van nagyon zűrös és szinte bűnmentes kerület/környék is, de Én pl csak ott vennék lakást, ahol a környéken voltam albérletem is 2-3 hónapig, hogy lássam akarom-e itt leélni az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!