Veszettség elleni + kombinált oltás Bp. XVII. kerület és környéke. Ki mennyiért oltat nagytestű kutyát? Lehetőleg azt is írjátok oda, hogy konkrétan melyik orvosi rendelő.
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 13:51
1/5 anonim válasza:
Az árakat nem tudom, de a védőoltás ára nem függ a testmérettől (csak az orvostól). Érdekes, de egy egérnek pont annyi vakcina kell a védettség kialakulásához, mint egy elefántnak.
2/5 anonim válasza:
Itt nálunk (XV.ker) kombinált+veszettség ha jól tudom 7200ft.
3/5 anonim válasza:
Mi a XXIIben lakunk de Érdre visszük oltatni, mert ott mindig van oltási akció, hogy minden szuri 3000.
Amelyik rendelő meg 20 méterre van tőlünk, ott a veszettség+kombi majdnem 9000,
5/5 anonim válasza:
Szia, a XX.utca 2 szám alatti rendelőben a kombinált oltás kb 8-9000 ft ,a sima azt hiszem 5000 körül van.Én a kombináltat adattam a kutyának ,de én vettem még nekik féreghajtót (40 és 20 kg) kutyáknak és így fizettem 13000.-ot. A facebook címük: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!