Kutyánál gerincproblémák esetén mivel lehet segíteni a rendszeres orvosi ellenőrzésen, fájdalomcsillapításon kívül?
A kutyáknál ilyen betegségek a konfliktus miatt jelentkeznek! Valamit nehezen bír elviselni! A táplálkozás fontos, de nem oldja meg a probléma lényegét. Próbáld megvizsgálni mi az, amit nem jól teszel vele kapcsolatosan és csak ez változtat majd állapotán!
Olvasd el az NGM (új medicinát), ott találsz konkrétabb választ!
ma 11:45: Talán az lehet a konfliktusa, hogy szaporították, verték, és éheztették is kicsit mielőtt kidobták betegen. Ezen én nem tudok már segíteni sajnos:(
Másodiknak köszi, voltunk dokinál tegnap is, tegnapelőtt is és megyünk ma is, vele is keressük a lehetőségeket, csak kérdeztem, hogy van-e valakinek jó tapasztalata ezekkel a gyógy tápokkal.
Sajnos a lépcsőzés elkerülhetetlen, mert harmadikon lakunk, ráadásul dombon, ahol elkerülhetetlenek a lépcsők. Nem tudom mi a rosszabb neki, a lépcső, vagy az hogyha keresünk neki másik ideiglenest, aki földszinten lakik, vagy esetleg vissza a menhelyre, mert bár ott nincs család, de lépcső sem. Ezt a lépcsőkérdést mindenképpen megvitatom a dokival.
Csak leginkább tapasztalat érdekelne, hogy kinek mi vált be, mert ez nyilván egy útkeresés lesz most neki.
Lehet kapni, ha jól tudom olyan hám szerűséget, amivel meg lehet emelni a kutyát kíméletesen. Persze, csak annyi a hátulütője, hogy elbírja -e az ember a kutya súlyát.
Zöldkagyló minden módon hasznos, ha nem is gyógyítja meg.
Van ultra rezonanciás kezelés, úszás , mágneses lepedő, akupunktúra. Ennyi jutott most eszembe
Amit én adok/adtam:
- zöldhéjú kagyló
- Milgamma
- Nux Vomica homeopátiás szer
Egyébként az mégnesterápia mellett az úsztatás talán ami még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!