Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyire esztétikus illetve...

Mennyire esztétikus illetve szokásos ugyanazt a bútrot venni 2 szobába?

Figyelt kérdés

Van egy bútor ami nagyon tetszik a feleségemnek és teljesen oda van a stílusáért. Mondta, hogy ilyet szeretne feltétlenül (gondoltam nekünk a hálószobába). Ma mondta, hogy rendelt egyenesen kettő ugyanolyat a hálószobába és a vendégszobába is, és egy harmadikat, amihez egyszemélyes ágy tartozik a harmadik szobába.

Ez így esztétikus? Szokás ez?

2021. márc. 14. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az ő pénze, de a te otthonod is...feltételezhetően.

De ahogy gondolod!

2021. márc. 15. 09:01
 12/14 A kérdező kommentje:

11

A ház az ő öröksége, de amúgy is ha az ő pénzéből gazdálkodunk, nem szólok bele, ahogy ő sem, ha az én pénzemről van szó.

2021. márc. 15. 09:07
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
Nekem 8 hogy hogyan van berendezve a lakásotok de így úgy fog kinézni mint valami hotel
2021. márc. 15. 09:46
 14/14 anonim ***** válasza:
21%

Ez olyan dolog, hogy ti laktok a lakásban, ha nektek tetszik akkor akár az összes szoba is lehet teljesen ugyanolyan.

Nekem az sem feltétlenül tetszik, amikor ahány helyiség annyi arculat és mindegyik teljesen eltérő egymástól.

Illetve ha nekem tetszik az ami a másik szobában van akkor a magaméba is olyat szeretnék, függetlenül attól, hogy a másikban már van egy olyan.

Ráadásul a részletekkel lehet játszani, hiába ugyanaz a bútor, mellé eltérő szőnyeg/padló más ágynemű, díszítések és rögtön nem lesz teljesen egyforma.

2021. márc. 18. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!