Rózsaszín vagy fehér fal esztétikusabb?
Sziasztok.
Falfestés előtt állok amit nyáron fogok elkezdeni addig el kell döntenem, hogy milyen színű lesz a szobám. Kifejezetten egy színűre szeretném az összes falat nem úgy egyik ilyen másik olyan, mert az korábban is zavart. Két színt választottam ki biztosan. Rózsaszín és fehér. Rózsaszínből a sötétebb vadmálna nevezetű színre gondoltam a Héra festékekből és az egy alap fehér lenne. Nem tudok dönteni. Szeretném ha esztétikus lenne a szobám. Ti mit gondoltok? Tudom, hogy ez az én szobám és nekem kell, hogy szép legyen nem másnak de ti melyiket választanátok? Melyik kellemesebb és csajosabb? 22l
A rózsaszín menne a bútorok színéhez? Korodhoz illene a rózsaszín.
A fehérhez minden színű bútor megy, univerzális szín.
Függetlenül, hogy nem szeretem a rózsaszínt, azt tapasztaltam, hogy az egységesen erősen színes falakat - legyen az bármilyen, még ha a kedvencem is - nem is túl hosszú idő után megunom. A fehéret nem.
Amellett a fehéret könnyű javítani és mindenhez megy.
Ízlés dolga, de ha lány volnék, én tuti a rózsaszínt választanám! Szerintem a fehér túl semleges, natúr, semmitmondó, egy hagyományőrző vidékies házban jól mutat a sötétbarna gerendákkal, na de egy modernebb házban csak a plafonon jó! A rózsaszín viszont nem csak lányos, de meleg hatású is, otthonos hangulatú!
Én fiú vagyok. A régi házunkban még választhattam, ott halványzöld szobám volt, egy nagyon minimális kékes árnyalattal. Utána új építésűbe költöztünk, eleve halványsárgát kaptam. A mostani megvásárlása után a felújításnál anyám nem akart harsány tarka házat, és a barackszín mellett döntött, nem pont az ideálom, de nem rossz, csak úgy elvagyok vele.
"egy modernebb házban csak a plafonon jó!"
Akkor ezt mondd el az összes skandináv országban, mert ott 99,9%-ban csak fehérek a falak. Aki nagyon extrém személyiség, az megkockáztat egy leheletnyi halvány-halvány kéket, vagy zöldet, egyetlen falon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!