Mennyire esztétikus illetve szokásos ugyanazt a bútrot venni 2 szobába?
Van egy bútor ami nagyon tetszik a feleségemnek és teljesen oda van a stílusáért. Mondta, hogy ilyet szeretne feltétlenül (gondoltam nekünk a hálószobába). Ma mondta, hogy rendelt egyenesen kettő ugyanolyat a hálószobába és a vendégszobába is, és egy harmadikat, amihez egyszemélyes ágy tartozik a harmadik szobába.
Ez így esztétikus? Szokás ez?
Mondjuk én még konkrétan abszolút nem hallottam ilyenről, de a gondolataimban viszont már nekem is megfordult, hogy ha egy bútor mindent kizáróan a legjobban tetszik, akkor miért ne lehetne mindegyik szobába ugyanolyan?! De aztán nekem is pont az egyhangúság jutott eszembe, így kissé töprengős a dolog!
Lényegében nincs rá előírás, és a Ti lakásotok, ha Nektek így bejön, az a lényeg, ne más emberek nézeteinek akarjatok megfelelni!
3
Igen. Van x típusú ágy, amiből rendelt 2 franciaágyat és 1 egy személyest. Az ehhez tartozó x típusú bútorból (szekrény, polc, vitrin és tükör) rendelt 3-3 darabot.
Mondd már! Legfeljebb olyan lesz a lakás, mint egy szálloda.
Általában ott egységesek a szobák.
Minden esetre nagy kreativitásról nem árulkodik.
Eszembe nem jutna így berendezni, de végül is a ti lakásotok, ha mindkettőtöknek így megfelel, akkor kinek mi köze hozzá?
6
Hát nekem nem kimondottan tetszik az ötlet, nagyon furcsának tartom.
Eleve nem értem, hogy kész tényként írod, hogy megrendelte. Nálatok előtte nem szokás megbeszélni az ilyesmit?
Simán le lehet mondani a megrendelést, vagy egy részét, ha nem csak külön nektek gyártják le a bútort!
8:
Még akkor is le lehet mondani, ha csak nekik gyártják, csak akkor kínosabb. Az is lehet, hogy olyankor van valami "bánatpénz", de ebben nem vagyok biztos.
8
Igen,megrendelte.
Az ő pénze, én nem szólok bele.
Csak furcsállom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!