Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyire esztétikus illetve...

Mennyire esztétikus illetve szokásos ugyanazt a bútrot venni 2 szobába?

Figyelt kérdés

Van egy bútor ami nagyon tetszik a feleségemnek és teljesen oda van a stílusáért. Mondta, hogy ilyet szeretne feltétlenül (gondoltam nekünk a hálószobába). Ma mondta, hogy rendelt egyenesen kettő ugyanolyat a hálószobába és a vendégszobába is, és egy harmadikat, amihez egyszemélyes ágy tartozik a harmadik szobába.

Ez így esztétikus? Szokás ez?

2021. márc. 14. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én még konkrétan abszolút nem hallottam ilyenről, de a gondolataimban viszont már nekem is megfordult, hogy ha egy bútor mindent kizáróan a legjobban tetszik, akkor miért ne lehetne mindegyik szobába ugyanolyan?! De aztán nekem is pont az egyhangúság jutott eszembe, így kissé töprengős a dolog!

Lényegében nincs rá előírás, és a Ti lakásotok, ha Nektek így bejön, az a lényeg, ne más emberek nézeteinek akarjatok megfelelni!

2021. márc. 14. 23:07
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Pont azért árulnak bútorcsaládokat és nem csak szóló bútorokat, hogy ne kelljen megvenned kétszer azt a kanapét, hanem mondjuk legyen egy komódod meg egy sarokülőd.
2021. márc. 15. 00:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mármint, hogy az összes szobát ugyanazzal a bútorkészlettel akarja berendezni? Nem szokványos, de erre nincs szabály, mindenki úgy rendezi, ahogy szeretné. Lehet, így kicsit - sőt nagyon - unalmas lesz a berendezés.
2021. márc. 15. 01:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem túl egyhangú lenne így a lakás. Még a falat sem festem ugyanolyanra a másik szobába, nem hogy még ott is ugyanolyan bútort vegyek.
2021. márc. 15. 06:56
 5/14 A kérdező kommentje:

3

Igen. Van x típusú ágy, amiből rendelt 2 franciaágyat és 1 egy személyest. Az ehhez tartozó x típusú bútorból (szekrény, polc, vitrin és tükör) rendelt 3-3 darabot.

2021. márc. 15. 07:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondd már! Legfeljebb olyan lesz a lakás, mint egy szálloda.

Általában ott egységesek a szobák.

Minden esetre nagy kreativitásról nem árulkodik.

Eszembe nem jutna így berendezni, de végül is a ti lakásotok, ha mindkettőtöknek így megfelel, akkor kinek mi köze hozzá?

2021. márc. 15. 08:43
 7/14 A kérdező kommentje:

6

Hát nekem nem kimondottan tetszik az ötlet, nagyon furcsának tartom.

2021. márc. 15. 08:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem értem, hogy kész tényként írod, hogy megrendelte. Nálatok előtte nem szokás megbeszélni az ilyesmit?

Simán le lehet mondani a megrendelést, vagy egy részét, ha nem csak külön nektek gyártják le a bútort!

2021. márc. 15. 08:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

8:

Még akkor is le lehet mondani, ha csak nekik gyártják, csak akkor kínosabb. Az is lehet, hogy olyankor van valami "bánatpénz", de ebben nem vagyok biztos.

2021. márc. 15. 08:54
 10/14 A kérdező kommentje:

8

Igen,megrendelte.

Az ő pénze, én nem szólok bele.

Csak furcsállom...

2021. márc. 15. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!