Minimalista, esztétikus szoba hogyan?
A holmik legyenek mind elpakolva zárt tárolóba, ha sok van, pl. egy nagy faltól-falig szekrény. Legyen kevés bútor. Maximum 3 féle szín (általában két semleges, mint szürke, fekete, fehér, bézs... és max. egy élénk), beleértve a textileket, dísztárgyakat is.
Aztán, ami nehezebb, hogy az igazi minimálban általában a drágább anyagok a jellemzőek (üveg, beton, magasfényű akril, max ellenpontként valami rusztikus vagy texturált organikus elem, mint fa vagy textil) és persze a trükkös technika, mint pl. rejtett fogantyúk meg sehol egy minta vagy pláne vezeték.
Ameddig nem szoksz le a gyűjtögetésről és radikálisan nem teszel ellene, addig mindig el fog lepni a lom.
Tudom miről beszélek, én is ilyen vagyok, illetve remélem csak voltam, mert most vagyok nagy lomtalanításban.
Bebizonyosodott, hogy amiket évszámra őrizgettem, csak kidobni nehéz, utána a fenének sem hiányzik, mert ahogy évszámra nem került rá sor, úgy most is el lehet felejtkezni róla.
Én ezt szeretném megvalósítani némi változtatással, nálam nem gyertyatartók lesznek, hanem lámpák és nem lesz a szekrény 2 oldalán függöny. De a színvilága és a megvilágítások nagyon bejönnek. A hasonló bútor is megvehető egy kis körbenézéssel.
Az álmennyezet, a szőnyeg, az ágy, a laminált padló már megvannak, jövő héten jön a villanyszerelő, utána a festő, már csak a szekrényeket kell megvenni.
2-es vagyok
Az enyém sem ekkora!:)
Csak a színeket és a koncepciót akartam megmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!