Ti hogyan csinálnátok?
Tetőtéri szobám van. A fát le gipszkartonozzuk és aztán meg elkellene döntenem azt, hogy milyen színű legyen a szobám. Fehér bútorokat veszünk azokból is inkább a modernebbeket.
Mivel nincsenek olyan nagy falfelületeim ezért nem is gondolkodtam abban, hogy az egyik ilyen színű legyen a másik meg olyan. Szóval ez kilőve. A szobám nyugati fekvésű. Olyan színűt szeretnék, hogy pár év múlva ne bánjam meg. Hogy ne legyen ciki, gyerekesebb. Nem nagyon szeretnék se lilát se pinket. Azt olvastam, hogy a nyugati fekvésű szobákhoz jobban illenek a meleg színek. Most amúgy a szoba barackos színben áll. A kicsit sötétebb barnában már gondolkodtam.
Segítség szerű válaszokat várok. Köszönöm, ha tudtok segíteni.
Húgom és sógorom közös szobája is pont nyugati fekvésű tetőtéri, az övéké fűzöld. 2018 nyarán festettek, és akkor előtte ebben a színben egyeztek meg, és azóta se bánták meg, jó döntés volt!
Ha sötétbarnában már gondolkodtál, de világosabbat akarsz, akkor jó lehet például a bézs, mogyoróbarna, vagy karamellbarna, viszont ezek leginkább olyan régi '80-as vagy '90-es évekbeli hangulatot idéznek, nem tudom, mennyire jön ez be Neked? :/
Persze igazából Neked kell tudni, hogy milyen színben látnád legszívesebben, és ebben még a bútorok sem segítenek, mert a fehér pont az egyik olyan szín, amihez kivétel nélkül minden más szín tökéletesen passzol!
Ha nem fehérek lennének a bútorok, fehéret mondanék.
Ha tetszik a barna, én sárgásbarna / nagyon világos barnában gondolkoznék.(Anyám lakásában vannak világos karamella színű szobák, nagyon szeretjük.)
Tetőtérben csak a lehető legvilágosabb színeket mondanám, mert a sötét színek elnyelik a meleget, a tetőterek meg amúgy is általában a nyári fullasztó melegről híresek. Kivéve persze, ha van klímátok.
Én is a zöldet mondanám, a fehér bútorokkal, narancs, szürke és fekete kiegészítőkkel baromi jól tud kinézni.
Kerestem is neked egy mintát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!