Új lakásba milyen biztonsági dolgokat érdemes beszerelni, hogy biztonságban érezzem magam?
30.ez az...
nagyon nem értem mi baj azzal ha kicsit biztonságos otthont akarok...
ezek nélkül esélyes a betörés, de nem biztos az se hogy lesz. hiába is mennék el arra francos terápiára, ami nem biztos hogy segít... nem kell egyből gyogyósnak beállítani mert fél a betörőktől és biztonságban akar lenni...terápia helyett költhetem azt a pénzt klassz cuccokea mint kamera, belépésfigyelő, matrica és ezek azt ezektől jobban aludnék mint a terápiás fostól ami csak stresszelne mert más szerint nem okés hogy egy nő féljen a betörőltől...nem lihegem túl pusztán érdeklődtem...

Írja pont nem érdekel :)
Mindenkinek mások az ingerküszöbei, van aki tudod wc után se most kezet van aki még a tojást is megmossa.
Vmelyik műsorban volt régen talán a Pimasz úr? Hogy elkezded benyitogatni az ilyen pesti panel lakásokba és 80%-a be se zárta az ajtót :) volt akinél a hálóig betudott menni csak akkor vette észre a bácsi mikor már hozzászóltak :) szóval ennyire könnyű leütni valakit és kirabolni.
1-2 kamera nem árt hisz bizonyíték. mellesleg nálam ásó klórmész kert van :)

Ja, mellesleg nálam már jártak.bent este 11-kor mert " hoztak egy füllhallgatót xy nak tuti nem itt lakik? Ott verte a redőnyömet.
Igaz kapu nem volt kulccsal zárva mert behoztam a pizzát és rá fél órára mentünk volna el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!