Új lakásba milyen biztonsági dolgokat érdemes beszerelni, hogy biztonságban érezzem magam?

Ajtóra belülre biztonsági zár meg lánc + az említett dolgok.
Ha ezeken átjut valaki akkor...

25.igaz. de látod más szerint nem lehet még 200.000 fizetésből sem :(
nem luxus villa kell...

27..te vagy tullihegve..nagyon nem érdekel hogy venezuelai vagy...nem kérdeztem. érrdekes más nem írt ilyeneket hanem a kérdésemre választoltak..neked csak véleményed volt nem válaszoltál rá..ne figyeld többet a kérdésem jo?? elegem van belőled és a avenezueladdal. ixszelj ki és ne irj többet...többiek nálad hasznosabb választ tudtak adni..nyilván nekem nemkell gázpisztoly de az alap biztonságtechnikai dolgokat mint lépésszámláló, kamera meg ezek kellenek nem érdekel erről a vélenyed na szia...
többieknek köszi atippeket.

Nem értem miért is " baj" ha egy nő biztonságban akarja tudni magát és az értékeit... Vélhetően mi vagyunk a célszemély nem pedig a pasik...
Azzal se lenne semmi baj ha testőrt fogadna maga mellé ha neki ez így jó és megteheti...
Akkor én is elég fostos lehetek kertes házban egyedül nőként mert van 2 kutyám meg 2 kamera... Főleg hogy egésznap itthon se vagyok és + 60 km-el odébb dolgozom.
Mi hülye hisztis picsák ugye?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!