Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kaptam a férjemtől egy gyönyör...

Kaptam a férjemtől egy gyönyörű szép könyvespolcot karácsonyra, hol tudok venni rá könyveket? 25 db fehér és 25 db fekete színű könyvet szeretnék venni és további 10 db zöld. Teljesen mindegy milyenek, ez megy a bútorhoz. 32N

Figyelt kérdés

A fekete is fehér dominálna és néha be szúrnék egy egy zöldet hogy, megtörije a monokrómat.

Ja és mindenkinek boldog új évet :-)

2021. jan. 1. 11:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
Könyvespolcot kaptál karácsonyra, de könyveid nincsenek. Hát ez csodálatos! Ilyen gyönyörű történetekkel teli évet szeretnék !! :D
2021. jan. 1. 12:52
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Könyvesboltban. Ha olcsóbban szeretnéd akkor antikváriumban.

Régen, amikor könyvesként dolgoztam mesélték az egyik nagykerben, hogy előfordulnak olyan esetek, amikor bejön az illető a designerével, és összevásárol 2-3 millió értékben könyveket, aminél egyetlen szempont, hogy méretben és színben menjen a könyvespolcához, tehát nem egy egyedi eset.

Az is igaz, amit az ügyvédes illető írt: volt olyan ügyvéd ismerősöm, aki kizárólag a kinézed miatt akart venni könyveket (olyat kellett szerezzek neki, ami lexikonsorozat és réginek/komolynak néz ki).

2021. jan. 1. 13:17
 13/20 anonim válasza:
84%
Azért szerintem van különbség aközött, hogy valaki elvégez egy jogi egyetemet, és utána vesz könyveket a "látszat" kedvéért, vagy életében nem olvasott egyet sem és úgy 😂
2021. jan. 1. 13:20
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

Nem csak könyvet lehet a polcra tenni, hanem textil kosarakat is, IKEA, JYSK, Möbelix, Mömax.

Vagy: [link]

2021. jan. 1. 13:23
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

[link]

Ehhez mit szólsz?

Olyanra festés amilyenre szeretnéd+tarthatsz benne iratokat is.

2021. jan. 1. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:
89%

Gyakran hallani róla, hogy színre veszik a könyveket az emberek, vagy méterre, kizárólag dekáció céljából. Nem is értem, hogy az itteni válaszolók, miért vannak ezen megdöbbenve.

A legolcsóbban antikváriumban tudsz könyvekhez jutni, ráadásul ha egy sorozat részei, akkor méretben is azonosak lesznek a könyvek, ami jobban mutat a polcon. A borító színe igazából mindegy. Egyszerűbb, ha veszel olyan színű vékony kartonpapírt, amilyen színű könyvet szeretnél, méretre vágod és ráhajtogatod a borítóra. Akár nyomtatni is lehet rá könyvcímet, ha nem szeretnéd, hogy egyszínű legyen a gerinc.

2021. jan. 2. 13:53
 17/20 anonim ***** válasza:
79%
Inkább vegyél rá dísztárgyakat, képkereteket, vagy cserepes virágot. Normális ember nem vesz könyvet a látszat kedvéért. Gyakran ki is lehet szúrni az ilyeneket, ha pl. a könyvek nagyon régiek és elavultak, és/vagy a témájuk érdektelen vagy nem illik a tulajdonoshoz.
2021. jan. 2. 14:57
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
OK akkor vegyetek könyveket szín és vastagság szerint... meg szemüveget ablaküveggel.
2021. jan. 2. 19:40
 19/20 anonim válasza:
91%
Szerintem add el a könyvespolcot, és vegyél helyette könyveket. 🙂
2021. jan. 5. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
93%
Tök sok jó, kreatív ötletet mondták a válaszoló. De ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy akinek 10 könyve van kb, az majd neki áll önmaga elkészítési a dekorációs céllal elhelyezett könyveket? Itt a tudomány max addig terjed, hogy meg eszi, kifizetni. HA! Még mondja valaki, hogy hol lehet fekete és fehér gerincű könyveket kapni. Még az interneten található kereső szolgáltatások használata is nehézkes ék tűnik. Legalább jó csaj vagy?
2021. jan. 12. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!