Gáz az a mai világban ha nincs nappalink csak egy gyönyörű nagy étkezős konyhánk?
Miért most ha itt valaki azt mondja neked, hogy gáz, akkor építesz hozzá magadnak még egy szobát nappalinak?
Úgy rendezd be a lakást, ahogy nektek tetszik, ahogy nektek praktikus, ahogy a legjobb a helykihasználás.
Nem is tudjátok mennyire örülök a válaszaitoknak! Amúgy én is így gondolkoztam, hogy másnak még lakása sincs a mai világban. De persze nekem is jobban tetszene egy nappali ülőgarnitúrával, nagy tv-vel, laminált padlóval. Dehát persze ahogy a mondás addig nyújtózkodj amíg a takaród ér.
Kb 20nm2-es a konyhám egyik oldalon 3,6m hosszú konyhabútor ill a tűzhely a sarokban a konyha teljes közepén egy nagy ovál asztal körbe 6 székkel. A másik oldalon van a kombi hűtőm, mellette egy jó kinézetű kanapé, az mellett egy virágtartó a sarokban teli virággal. Fali tartón van a kistévé, 1,5*1,5-ös nagy ablak van a konyhán ill hatalmas, széles boltív van ajtó helyett. Akkor szerintetek se rossz? Képet azért nem akarok feltenni róla nehogy felísmerjék.
Egyáltalán nem "gáz". Az a lényeg, hogy nektek megfeleljen és ha az életviteleteknek ez megfelel akkor semmi gond.
Amennyiben zavaró nektek ez , bizonyára át lehet alakítani a lakást, de attól, hogy ma már általában van nappali nektek meg nincs, nem kell szégyenkezni.
gyakorlatilag amerikai típusú konyhátok van? Na, nálunk a nappali meg gyerekszoba, mert nem hajlandók a szobájukban játszani, ott a sok játék, puzzleszőnyeg, kisasztal, ahol rajzolnak, na, ez is gáz? Mindenki úgy rendezi be a lakását, ahogy kényelmes neki, kinek mi köze hozzá?
Sok helyen pl. rekamié van, nincs külön háló, abba a szobába vezetik a vendéget, ahol alszanak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!