Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Igy néz ki a nappalink, és a...

Igy néz ki a nappalink, és a konyhánk. Milyen járólap illene ide?

Figyelt kérdés

szóval az a pult de még nincs készen. van ott is ablak csak most nincs felhuzva a redőnyünk. na szóval 1 nappali másik a konyha a pult mögött lessz a konyhabutor. milyen lessz igy? és milyen falszin illik te hogyan rendeznéd be?

URL] [link]

URL] [link]

és ezeket a növényeket tenném be. hová tennéd?

[URL] [link]

URL] [link]

2009. szept. 9. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem hasonlóm van, a kettő együtt kb 40m2. Fekete márvány a járólapon, a legközepén pedig vörös márvány dekor van. Szerintem nagyon szép. A falam a nappaliban alul bordó, felül tojáshéj. Konyha fala is ilyen natúr színű. A növényeket én ablak elé tenném, + sarokba, mindenképp oda ahol útban sincs, de azért fényt is kap.
2009. szept. 9. 23:35
 2/6 A kérdező kommentje:
nekem is pont 40nm es! emailben küldenél képet a tiédről?
2009. szept. 9. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:
mivel a képek alapján nem olyan világos a tér, ráadásul beszűkíti az a 2 oszlop(ettől függetlenül snekem nagyon tetszenek) én világos lapot tennék. optikailag nagyítja a teret, szemben sötét lapokkal, ráadásul jól kombinálható szinte minden színnel, akár konyha-vagy szobabútor.
2009. szept. 10. 09:04
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi:)amugy világos csak nincs felhuzva a redőny éppen.
2009. szept. 10. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
En vilagos, csillogo jarolapot tennek le. Nagyon hasonlit a mienkez a nappalitok, itt jol mutat.
2009. szept. 10. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:
én is mindenképpen egy világos lapot választanék, bár nem csillógót, inkább mattot. egy részt valóban optikailag nagyítja a teret, másrészt én nagyon szeretem a színes drapériákat ill a hangyányit karakteresebb falszínt(nem ordító harsányat, hanem finoman, karaktereset). szerintem egy helyiségben ne a lap legyen a meghatározó, én eddig mindig bézs színt választottam. főleg azért, mert festés gyakrabban van, mint lapcsere és világos lapnál nem okoz gondot, ha az ember váltani sszeretne. és mindenféle későbbi dekorelemmel jól mutat. egyébként nagyon tetszik a helyiség, igazán hangulatos.
2009. szept. 10. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!