Rózsaszín hálószoba falra milyen színnel stencilezzek?
Figyelt kérdés
Nemsokára kifestem a szobám és arra gondoltam, hogy rózsaszín lesz és valamilyen stencillel kidekorálom még. Csak nem tudom, milyen szín menne hozzá. Szerintetek? Az egész szoba teljesen lesz rózsaszín.
ilyen rózsaszín. Amúgy valami ábrát akarok stencilezni, kakas, ginkgo, ilyesmik.
2020. nov. 21. 16:25
3/8 anonim válasza:
Bordó, lila, kakaószín, mályva, piros, kék.
Elmondod, hogy kell stencilezni?
4/8 A kérdező kommentje:
3...fogsz egy stencil sablont, fogod a festékes ecsetet és átmész rajta párszor...nem nagy kunszt. amúgy googleba beírhattad volna :D.
2020. nov. 21. 19:49
5/8 anonim válasza:
3: Nem működik, mert a festék szétfolyik a sablon alatt is.
Próbáltam már, azért kérdezem.
6/8 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom.én így gondoltam. talán vékony rétegben kéne. youtbobon talán vannak tutoriálok.
2020. nov. 21. 21:07
7/8 A kérdező kommentje:
vagy ilyen fújó festékkel talán.
2020. nov. 21. 21:08
8/8 anonim válasza:
Igen, ez már valószínűbb. Én festettem fújással is, hát az egész lépcsőház színes lett, még 10 méterrel arrébb is.:) Szóval majd utána kell járni akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!