Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen dolgokkal lehet feldobn...

Milyen dolgokkal lehet feldobni egy hálószobát? Mik azok, amiktől ha belépsz, kellemes érzés fog el?

Figyelt kérdés

Fel szeretném dobni a hálószobám, de nem tudom, hogyan kezdjek neki. Kellemes, barátságos, meghitt hangulatot szeretnék neki varázsolni, hogy ha belépek, akkor jó érzés töltsön el.

A szobában fehér-világosbarna-sötétbarna színek vannak. A fal fehér. Vettem pár szobanövényt, de valamiért nem érzem barátságosabbnak tőlük a szobát, pedig az egyik majdnem a plafonig ér, egy dracéna fajta.

Elsősorban tárgyakkal szeretném feldobni, később talán halvány narancssárgára festeném a falat. Kinéztem már magamnak sólámpát, este hangulatos lehet. Na de ez kevés, én nappal is jó hangulatot szeretnék a szobába. Mivel tudnám feldobni?

2020. okt. 8. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Az enyémet egy jó alakú, 20 év körüli hölgy nagyon feldobná, de kinek mi tetszik.
2020. okt. 8. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Most éppen egy diffuzort akarok venni, szerintem a kellemes illat feldobhatja a szobát.
2020. okt. 8. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egy 6 négyzetméteres, gitározó Prince-t ábrázoló gobelint képzeltem el az ágyam fölé. Szerintem textilekkel próbálkozz: függöny, ágytakaró, szőnyeg, párnák, falitextil, stb.
2020. okt. 8. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
A szoba színeihez passzoló textilek otthonosabbá tudják tenni a teret. Illetve melegfényű lámpák, esetleg fényfüzér az ágy fölé.
2020. okt. 9. 00:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a díszpárnák is tökre jó hangulatot tudnak varázsolni, legalábbis számomra, de én alapból imádom őket. A négyes válaszoló által említett fényfüzér is remek ötlet. De a szőrös, vastag ágytakaró is feltudja dobni a hangulatot. Ha van éjjeliszekrény, akkor szerintem ha raksz oda akár egy kis művirágot, műnövényt, az sokat dob rajta. De amúgy láttam már ilyen lógó műborostyán díszt is falra. Szerintem ágy, vagy más fölé az is jól mutathat. A vastag, szőrös szőnyegek is jók lehetnek. De ha van sok képed, rólad, barátokról, esetleg helyekről ahol jártál, akkor azokat is ki lehet rakni a falra egy madzagra, így több sorban, vagy ilyesmi. De szerintem a függöny is sokat dobhat egy szobán, főleg a sötétítő. Ha nem használod, akkor felszerelhetsz a falra ilyen díszes kis "kikötőt" (nem tudom mi a neve :D), vagy vehetsz ilyen díszes madzagot, amivel összekötöd a függönyt, ha nem használod. Vagy esetleg lehet drapéria is, az is sokat dobhat a szobán.

Illetve még egyszer láttam olyat is, hogy az ágy fölé felszereltek egy függönytartót, és felraktak egy függönyt, és még a függöny köré odarögzítettek fényfüzért is. A felfüggeszt, lógó növények is tök jók szerintem.

2020. okt. 9. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!