Csak szerintem hideg az IKEA stílusa?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok mások véleményére. Nekem tetszik az IKEA, viszont amikor ott járok, gyakran hidegnek látom a berendezett szobákat.2012. máj. 28. 20:46
1/7 anonim válasza:
Nekem is van néha ilyen érzésem, de ez a lakberendezőn múlik. Hidegnek tűnő bútorokat is fel lehet dobni, pár párnával és függönnyel. Egyébként az IKEA nekem tetszik általában.
2/7 anonim válasza:
Ez természetes. A berendezett szobák, akármennyire is igyekeznek, lakatlanok. Pont az a tényező hiányzik belőlük, ami melegséget vihetne beléjük.
3/7 anonim válasza:
Van pár értelmes bútorjuk, ami szép, de az új dizájntól hányni tudnék.
Néha csodálkozom, hogy emberek ilyeneket megvesznek...
4/7 anonim válasza:
A bútoraik nekem se tetszenek, de mindenki el van tőle alélva a környezetemben. Nem is tűnnek túl strapabírónak, pedig ez fontos, ha az embernek nincs pénze 5 évente lecserélni a bútorokat.
6/7 anonim válasza:
Mindenki másféle stílust szeret. Az IKEA-ban is vannak fából készült klasszikusabb és strapabíróbb bútorok. (csak azok értelem szerűen nagyon drágák....)
A konyha és a kanapé kivételével nálunk minden IKEA-s, mert letisztult és egyszerű. Ráadásul nem bánom, ha a másfél éves kislányom kárt tesz esetleg bennük, mert könnyen és olcsón pótolható. Akár elemenként...
7/7 anonim válasza:
hideg mert elvileg eszaki orszäg,ott hüvös az idöjäräs,ehhez igazodnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!