Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ha be kell kötni 4 falilámpát...

Ha be kell kötni 4 falilámpát berendezett(nem szerkezetkész hanem lakott) lakásba, akkor is kulcsot kér a villanyszerelő? Vagy van olyan aki ilyenkor úgy is vállalja hogy ott a tulaj? Mennyi ideig tart 4 falilámpa bekötése?

Figyelt kérdés
Mennyi időt kell erre szánni?

2020. okt. 10. 18:42
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nahát, áramalatt, azt hogy csinálják? Erősáramú cipőt vesznek? (mint a platform) :) Vagy bíznak a fi relében?

"ne ragadjon bent az áramkörben a másik" ez azt jelenti hogy ha megrázza, tudjon neki segíteni?

2020. okt. 11. 22:35
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez azt jelenti, hogyha valakit ráz az áram, és véletlen nem old le egyik biztosíték sem, a rázott embernek pedig mondjuk ökölbe szorul a keze az áramtól, így nem bírja elengedni a kábelt, akkor le tudja onnan rúgni, hogy ne haljon meg.

Áram alatt úgy, hogy nem érünk a rézhez.. Engem 3 év alatt egyszer csípett meg.. van akit 2 hetente.. Személy szerint én nem bízok a Fi-relében, nagyon sok olyan eset van, ahol fent marad rázás esetén is..

2020. okt. 11. 22:59
 23/23 A kérdező kommentje:
Aha, értem, köszi, akkor nem is értem minek a fi relé, ha nem is biztos.
2020. okt. 11. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!