Ha be kell kötni 4 falilámpát berendezett(nem szerkezetkész hanem lakott) lakásba, akkor is kulcsot kér a villanyszerelő? Vagy van olyan aki ilyenkor úgy is vállalja hogy ott a tulaj? Mennyi ideig tart 4 falilámpa bekötése?
Figyelt kérdés
Mennyi időt kell erre szánni?2020. okt. 10. 18:42
1/23 anonim válasza:
Minek ahhoz kulcs? Megbeszélsz egy időpontot, amikor ott vagy. Max 1 óra.
2/23 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyszerű lenne, ha 4 lámpa max egy óra lenne, még annál is nagyszerűbb, de ez komoly? 1 óra? Akikkel beszéltem kb mind korán reggel kulcsot akarnak és ott szeretnék tölteni a napjukat délutánig. Nem sikerült kulcsmenteset találnom eddig.
2020. okt. 10. 19:14
3/23 A kérdező kommentje:
Valószínű a szerkezetkész lakásokhoz vannak szokva, ahol csak ők vannak egész nap édestöbbesben a más szakterület kollégákkal, és sok a m2 meg a darabszám, hatékony a fizetés. Kész lakás kisebb munkáit már senki nem vállalja, talán ezért kérnek állandóan kulcsot, mert a szerkezetkészeknél alapból jár nekik.
2020. okt. 10. 19:18
4/23 A kérdező kommentje:
Az 1 óra azért is fura mert az egyikük 6000/lámpát említett, 24.000 per óra az meg azért már tényleg dúúúrva. Vagy ez igaz?
2020. okt. 10. 19:21
5/23 anonim válasza:
Mit jelent az hogy be kell kötni 4 fali lámpát ?
Kilóg a vezeték a falból, fel kell rögzíteni a lámpát a falra és bekötni lámpánként 3 vezetéket ?
6/23 anonim válasza:
Fali vagy mennyezeti? A fali gyorsan megy, a mennyezetit ha össze kell rakni kicsit tovább tart.
7/23 anonim válasza:
Ha valaki 6000 forintot kér két vezeték bekötéséért akkor az csak egy dologra gondolhat. Nincs kedvem egy ilyen apró munkához, de ha ez a répa hajlandó kifizetni többszörösen túlárazva akkor legyen, megcsinálom.
8/23 anonim válasza:
Egyre teljesen jó a hatezer, csak négyre nem a huszonnégyezer. Elvégre csak egyszer kell odamenni.
Egy óra alatt, ha felrak négyet, az olyan is lesz. Először is egyedül igen macerás, felmegy a létrán, jelöl, lemegy, felmegy a fúróval, stb. Téglafalban az egyik lyuk biztosan a szélére esik, és elcsúszik, a vakolatban meg nem tart a tipli, ha meg gipszel, akkor egy lámpa fél óra, ha takarít maga után, akkor háromnegyed... ha meg ketten mennek, akkor a segédet is fizetni kell.
9/23 A kérdező kommentje:
5-ös, igen
6-os, fali
7 köszi
8 pláne köszi az infókat
2020. okt. 10. 21:07
10/23 anonim válasza:
Én villanyszerelő vagyok, ugyan nem vállalkozó, de mivel kicsi munka, érthető, hogy ennyi az ára. Én 20 ezret elkérnék alaphangon.. Ők pedig még adóznak is.. sajnos ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!