20 hónapos kisfiam szobájába milyen mesefigurát fessek még?
2010. aug. 5. 14:17
1/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem örök kedvencem az Oroszlánkirály :)
Mickey egér és társai(Donald, Goofy, Minnie), Aladdin, 101 kiskutya, Ariel(ha lányka)
2/6 anonim válasza:
[link] ez az uncsim szobája. de akár lehet vmi spongyabob vagy ilyesmi
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, 101 kiskutya lesz az egyik, ami biztosan lesz még benne :) meg mickey egér is :)
2010. aug. 5. 14:34
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szép a babaszoba :)
2010. aug. 5. 14:34
5/6 anonim válasza:
ez mind ngayon szép és ügyes de szerintem felesleges... tegyél ki inkább szép képeket.... ne fess! Mi lesz ha a gyerek 12 éves lesz pl és még mindig micimackó és a barátai díszítik a falát ? De persze ha bevállaljátok a lefestést akkor minden oké ;D
6/6 anonim válasza:
nagyon szeretem ezeket a "régi" mesefigurákat:) az újak közül pedig a a L'ecsó-ban szereplő patkány a kedvencem. szerintem nagyon aranyos és pozitiv karakter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!