Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Elkezdtem varrni a falvédőt a...

Elkezdtem varrni a falvédőt a fiam szobájába, de elbizonytalanodtam hogy talán nem lesz jó. Másfél éves a kicsi, vajon ahogy éjszaka forgolódik majd, úgy szétbomolhat a hímzés?

Figyelt kérdés

5 nagy állatot hímzek rá a falvédőre, teljesen amatőr vagyok. Ez mennyire tartós alapjáraton? Mármint a hímzés. Olyan nehezen és lassan haladok, és közben azon gondolkodom hogy talán lehet hogy fölösleges.

Még annyit mosni milyen gyakorisággal kell ezeket?

Köszi a segítséget

2010. júl. 3. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
A hímzés tartós,ha hátul rendesen elvarrod a szálat. Mosni pedig a falvédőt elég néhány havonta. Nem értem,hogy ha a falra teszed,akkor mit árthat neki a baba forgolódása? Kézzel pedig nem fogja kibontani a hímzést.
2010. júl. 3. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdező: én sem értem hogy bonthatná ki ezt a baba, max akkor lenne értelmes ilyet kérdezni, ha takarót hímeznél... Fejtsd ki kérlek jobban
2010. júl. 3. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Pontosan (fejts ki mire gondoltál, hogyan), mert ez a rész nálam is bekavart.

Amúgy ha jól eldolgozod valóban tartós, és szerintem elég simán 2-3 havonta mosni. Jó hímezgetést!

Ha kész teszel fel róla képet?

2010. júl. 3. 13:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Szóval én az amatőrök között is extra amatőrnek számítok. Nagyon nehezen megy, az első napot végigbőgtem miközben hímeztem, mert azt sem tudtam hogyan kezdjem.Én semmit nem tudok a varrásról, ezért kérdeztem hogy ezt tönkre teheti-e valahogy. Teszek fel képet, ha tényleg kíváncsi vagy:))Köszönöm a biztatást és a megnyugtató szavakat.
2010. júl. 3. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:

tegnap 13:00

Akkor várom a képet :D

2010. júl. 4. 10:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Rendben felteszem, csak türelmet hozzá:) 5 képet varrok a falvédőre, most kezdem a 2.-at még csak.

Szia

2010. júl. 4. 18:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Elkészült a falvédő. Itt vagytok? Kíváncsiak vagytok még rá?

2010. aug. 30. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!