Szerintetek mi kell egy 11 éves lány szobájába?
Abban a korban van, amikor "ciki a rózsaszín meg a plüssállatok"
Sztem Sp meg Fluor meg HSM poszterek. A fal színe bármi lehet csak ne babarózsaszín. Bár attól függ hogy mijen a gyerek természete:)
kiskamasz...szerintem majd ő eldönti :)
kedvenc zenekaros poszterek,képek,saját készítésű cuccok,kényelmes puffok+olyanok amik már egy felnőtt szobába is megférnének
Egy ágy amit nem nő ki hamar és hosszú életű, egy jó íróasztal fiókokkal,tárolókkal. További tároló rendszerek. A többi meg az ő ízlése :D
Én votlam az egytlen gyerek, aki utálta a pósztereket?
Ágy, nyugodtan lehet felnőtt méretű, egy nagyobb íróasztal és szék, valamint ruhásszekrény. Ez mindenképpen.
Ha befér, lehet berakni egy kis asztalt, hogy ha jönnek barátnői, oda tudják lerakni pl. az innivalót. Valamint egy fésülködőasztal is nagyon praktikus, ahova kipakolhatja a hajbavalóit, később a krémeket, sminkeket. Ha a szekrényben nincs elég fiókos rész, akkor jó szolgálatot tehet egy komód. Persze ez mind a szoba méretétől függ.
Dekorációnak pedig amit szeret. Én sem voltam poszteres, nálam néhány rézkarc volt, virágok, meg egy-két fénykép. De ezt már ő el tudja dönteni.
Ha új bútorokat vásároltok, érdemes valamilyen semleges színűt venni, fehéret vagy világosabb fát, ha ilyenek vannak, akkor ugyanis bármilyen színvilágot könnyen bevihettek a szobába egy festéssel, új függönyökkel, ágytakaróval.
Ja ha szeret olvasni, akkor jó, ha van az ágy mellett egy lámpa. Ha van hely, érdemesebb állólámpát venni, így ha átrendezné a szobát, akkor nem kell falat fúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!