Tényleg van olyan, aki képes használni a pottyanós, felcsapós wc-t? Miért ilyet építenek be? Megnézik egyáltalán, mit vesznek?
Előző helyemen nem pottyanós, hanem "polcos" wc volt, emiatt mindig tovább maradt az illat, csak meg lehet oldani okosban, gyorsan lehúzom a nagyobb adagokat.
Viszont a felcsapós wc-nél nincs ilyen praktika, mindenhogy felcsapódik. Sőt, lehúzáskor a wc-ből a padlóra is kicsapódik, ez a lábamon érződik, hogy kapom. Tény, hogy nem lesz büdös, mert rögtön a vízbe esik, de meg lehet oldani a "polcos" wc-nél is, hogy ne legyen szag, tehát ez annyira nem előny. Óriási hibát követtem el, hogy kivettem ezt a lakást, meg kell néznem ezt is, hogy milyen wc vár, ahol élni fogok.
Számomra érthetetlen, hogy valaki önszántából ilyet szerel be a lakásába. Ti hogy tűritek?
Akkor ne menjél majd az USA-ba se.
Ott -többnyire- ilyenek vannak.
Csak hogy érthető is legyen.
"pottyantós, felcsapós wc" => mélyöblítésű wc (esetleg szállodai wc)
"polcos" => lapos öblítésű (esetleg kórházi wc)
Mind kettőnek van előnye hátránya.
Az ízlésen meg kár vitatkozni.
"más okok miatt is azonnal nemet kellett volna mondanom."
Innentől kezdve nem tudunk mit kezdeni a kérdéssel. Pláne a WC típusával.
Ez ilyen kiadtam a dühömet a körültekintésem hiánya miatt kérdés. De igazából ez nem kérdés, csak vélemény.
sok külföldi hitetlenkedve szokta nézni a polcost.
barbár megoldásnak tartják.
mondjuk én sem szeretem a loccsanóst.
én úgy oldom meg, hogy egy fél méteres wc papír darabot beleengedek a víz tetejére az megfogja a víz felületét annyira, hogy ne locsogjon miközben belenyomod a csomagot.
Na, közben rájöttem még valamire.
4 évig az előző helyemen polcoson nem volt gondom, csak a szaggal, de egy idő után rájöttem, hogy azonnal le kell húzni. Közben munkahelyen pottyanós volt, és zavart a lubickolás, tehát heti szinten éreztem a különbséget.
4 év sok idő, ezért pottyanósba költözve azonnal feltűnt, hogy baj van. A 4 év előtt 2 évig pottyanósban laktam! Akkor szintén feltűnt, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Azelőtt 3 évig polcosban laktam. Ez 5 év koli volt, 3 év polcos, 2 év pottyanós. Otthon, vidéken polcosok vagyunk, mindig is azok voltunk, talán csak nagyanyámnál van pottyanós, de az nagyon rég volt. Szóval mondhatom, hogy alapvetően polcos vécékben voltam, még a középiskolai koliban is, igen. Tehát ha a kolis 9 (!) évemet nézem, akkor 7 év polcos, 2 év pottyanós. A 2 év egy felújított koli. Ott rosszul rendeltek hűtőket, és később e hűtők miatt volt szobai tűzeset is. Tehát mondhatom, hogy azt a kolit elrontották, és véletlenül pont ott van pottyanós?
Regényt kellene írnom minden kérdésnél, úgy érzem, akkor kevesebb hitetlenkedő kérdés lenne utólag tőletek a válaszokban. De az a vicc, hogy ezt csak most esik le. És most megint mennem kell, mert a sör beindított, ezért rohanok a pottyanósba. Az Úr irgalmazzon nekem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!