Tényleg van olyan, aki képes használni a pottyanós, felcsapós wc-t? Miért ilyet építenek be? Megnézik egyáltalán, mit vesznek?
Figyelt kérdés
Előző helyemen nem pottyanós, hanem "polcos" wc volt, emiatt mindig tovább maradt az illat, csak meg lehet oldani okosban, gyorsan lehúzom a nagyobb adagokat.
Viszont a felcsapós wc-nél nincs ilyen praktika, mindenhogy felcsapódik. Sőt, lehúzáskor a wc-ből a padlóra is kicsapódik, ez a lábamon érződik, hogy kapom. Tény, hogy nem lesz büdös, mert rögtön a vízbe esik, de meg lehet oldani a "polcos" wc-nél is, hogy ne legyen szag, tehát ez annyira nem előny. Óriási hibát követtem el, hogy kivettem ezt a lakást, meg kell néznem ezt is, hogy milyen wc vár, ahol élni fogok.
Számomra érthetetlen, hogy valaki önszántából ilyet szerel be a lakásába. Ti hogy tűritek?
2020. jan. 31. 10:26
21/22 anonim válasza:
Hülyeségnek tartom én is.Egyrészt,szerintem nem igaz,hogy könnyebb tisztán tartani,mert az ember úgy próbál helyezkedni,hogy ne csobbanjon,hanem a hátsó falán csússzon végig,emiatt ugyan úgy odakenődik,talál még jobban is,mint a polcosnál. Másrészt,ha felcsobban,az nagyon undorító szerintem,meg nőknél még fertőzésveszélyes is lehet. Másik probléma,hogy nem lehet megtekinteni a székletet,és a székletmintavétel sem megoldott. Amire nekem-mivel sajnos colitises vagyok-szükségem van. Kérdező: mint ahogy írtàk,előtte dobj bele egy fél méternyi papírt gombóccá gyűrve,így jó eséllyel nem fog csobbanni. A lehúzáskori fröcskölés ellen: előtte le kell csukni a fedelet. Én mindig így teszek. Azonban,ha felhajlott fedéllel kicsapódik,az annak a jele,hogy túl nagy erővel öblít a wc. Ezt tartályos esetén a töltőszelep lejjebb állításával, Schell szelepes esetén pedig a szelepen levő csavar tekergetésével tudod orvosolni.
22/22 anonim válasza:
Ja polcosnál hogy a szag jobban terjed,az ellen úgy lehet védekezni,hogy minél előbb lehúzod.Meg amúgy sem kell kelleténél több időt tölteni wcn. Utolsó voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!