Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hungarocell dísz gerendát...

Kzoleeka kérdése:

Hungarocell dísz gerendát vagy fa gerendát vásároljak? Melyik a tartósabb? A fát le kell kezelni 2-3 évente? Küldjön nekem valaki gyártót vagy forgalmazót, aki megbízható?

Figyelt kérdés

#díszgerenda #rusztikus gerenda #hungarocell gerenda #mennyezet gerenda #látszó gerenda burkolat #bontott gerenda mennyezet
tegnap 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A hungarocell disz gerenda nem tudom mi, de nem hiszem hogy tartós. A faszerkezet többnyire erős, tartós, ha rendesen és precízen van felületkezelve, akkor így is marad évtizedekig. A 2-3 évente az túlzás, inkább azt mondom, 10-15évenként megejthető, bár nem biztos hogy indokolt (állapottól, körülményektől, faminőségtől függ).
tegnap 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom őszintén sose hallottam a hungarocell díszgerendákról (ezért is szeretem ezt az oldalt, mindig tanul az ember), de a képeken egész jól, teljesen élethűen néz ki és nyilván sokkal könnyebb dolgozni vele. Megnézném azért személyesen és ha úgy is tetszik lehet, hogy belevágnék.

[link]

tegnap 23:02
 3/4 Noren1989 ***** válasza:
Kérdés: mire kell, hova kell? Kültér-beltér?
ma 05:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha beltérre kell egyszer lefested a fagerendát tíz évig nem kell és szebb is.
ma 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!