Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tii melyik cipőtàrolót vennétek?

Tii melyik cipőtàrolót vennétek?

Figyelt kérdés

Alapvetően nyitottat szerettem volna, mint az első is, csak félek egy kicsit,bàr jókat olvastam a bútorboltról, csak nehogy ne olyan legyen, mint a kèpeken. Plusz, a tetejét szinte napi szinten kellene nyitogatnom, mert olyan dolgokat tartanék ott, amire szükségem lenne. Félek, nehogy gagyi legyen, és szét menjen az a nyitós része(?)

A màsodik viszont zárt, egy zárt cipősszekrènyem màr van, de ez lenne az ajtóban, amiről csak le akartam kapni a cipőt, amit aktuálisan használok. Ebbe úgy nagyon aprósàgokat sem tudnèk berakni, mint a másikba.

És erről a webshopról nem igazán találtam véleményt sem..

Előre is köszi a segítséget!

tegnap 18:33
 1/4 A kérdező kommentje:

Jaj, bocs, a linkek:

Ez az első, a nyitós:

[link]

Ez a zárt, a màsodik:

[link]

(Elvileg mindkettő bambuszból van.)

tegnap 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
A zárt esztétikusabb, a nyitott kényelmesebb.
tegnap 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt döntsd el, hogy mennyi cipőt akarsz ott tárolni és mekkorákat. Nem mindegy hogy egy 45-ös férfi cipő vagy egy 37-es női, magassarkú vagy épp bakancs, csizma.

Utána jön, hogy akarod-e ülőkének használni vagy sem. Ha kell az ülőke mert vagy neked jó vagy van gyakran olyan vendéged akinek le kell ülni cipőfelvételhez, akkor legyen ülőkés, de ha ez nem fontos akkor feleslegesen ne vegyél ilyet. Gondolom a hely azért nem végtelen.

Gondold át, hogy most hány cipő az amit nem akarsz a szekrényből ki-be rakni. ha csak 1 pár akkor annak felesleges szekrény, el van az a padlón is. Ha már több akkor a számukhoz kell a méretet alakítani.

Nekünk (4-en vagyunk) sokáig csak egy kisebb cipős szekrényünk volt és már nagyon felgyűltek a padlón heverő cipők, mert senki nem akarta a házban beljebb levő szekrényeket használni. ekkor vettem hasonló rácsos, nyitott cipőtartókat - nem ülőkéset, így a tetejére is lehet cipőket tenni. De ez is kevésnek bizonyult, így a párom vett egy nagy, álló cipősszekrényt is, most így a 2 polcos meg a 2 zárt már elég. De gondban lennénk most télen ha ülőkés lenne a polcos tartó, mert a polcra nem férnek be a magasabb szárú cipők, csizmák.

tegnap 22:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak 2-3 pár cipő van elöl, amit éppen aktuálisan használok, most télen egy bakancs, meg egy csizma, plusz egy sportcipő, ezek mindkettőn/ben elférnènek, illetve mindkettő ülőkés, amire egyébként csak a tàskàmat fogom lerakni, ha megjövök. A méretük is, szinte teljesen egyforma, és ahová kerülni fog, pont elfér. Inkàbb az a kérdès bennem, hogy a nyitottnak, az a felnyitható része nem fog-e elromlani, meg hogy megbízhatóak -e a webshopok..
tegnap 23:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!