Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 28 éves felnőttként, albérletb...

28 éves felnőttként, albérletben elfogadható még a galériaágy? Vagy már gáz?

Figyelt kérdés
A 30 négyzetméteres garzonban így jobban tudnék gazdálkodni a térrel. Kanapé is lenne, de nem szeretnék kinyitható kanapén aludni minden nap. Erre a modellre gondoltam: [link]

tegnap 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Bár alapból én ezt önmagában tipikusan gyerekszobába tudtam volna elképzelni, de a képen lévő tér egy átlagos (felnőtt) nappalit ábrázol, tehát már eléggé szubjektívvé vált a nézőpont. Viszont ha több helyed nincs, kényszermegoldásként mindenképp célszerű, ez pedig fontosabb, mint a stílus!
tegnap 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mért lenne gáz bármilyen életszerű döntésed? Ha most azt mondjuk, hogy gáz, akkor nem veszed meg? Pontosan kinek is akar megfelelni a te lakásod?
tegnap 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha neked megfelel, akkor miért ne lehetne? Helykihasználás szempontjából gazdaságos, teljesen jó.

Én egyetlen dolog miatt nem tennék be magamnak(!) galériaágyat: Éjszakánként kétszer-háromszor is kijárkálok a mosdóba. Galériaágyról meg könnyebb leesni, ha félkómásan véletlenül mellé lépek vagy nem kapaszkodok elég erősen fel/lemászáskor. Meg kényelmetlen lenne nekem éjjelente fel/le mászkálni.

De ha te végigalszod az éjszakát és nem kell éjjel kimenned, akkor nincs ilyen probléma.

Vagy ha buli után rosszul vagy és ki kell rohanni, akkor könnyebb a kanapéról felugrani, mint lemászni fentről. Ugyanez, ha véletlenül hirtelen rád jön a hasmenés lefekvés után.

ma 00:32
 4/4 anonim ***** válasza:

ha a szobában ez a megfelelő elrendezés és így tudod az alapterületet jobban kihasználni akkor nem gáz. Csak ne egy gyerek emeletes ágy legyen! Ami a linkeden van az nekem ilyen. A gyerekeimnek hasonló volt - csak alul is ággyal, ezt én nem tudom egy felnőttnél komolyan venni.

Ha az ára miatt gondolsz ilyenre akkor egyszerűen tudsz javítani a külsején ha bútorlapnak kinéző lapokkal beburkolod és nem ilyen fenyő ágynak néz ki. De érdemesebb lenne esetleg több pénzből egy olyat venni helyette ami strapabíróbb, vagy akár a falba is rögzítheted mint egy valódi galériát. Ami lényeges, hogy ne ilyen létra legyen, mint ennél hanem valami normál lépcső féleség, ennek se kell sokba kerülnie és ha a lépcsőfokok fiókosak akkor tárolóhelyként is hasznosak.

Bár ez is létrás, de akár egy felnőttnél is el tudnám képzelni amiért fémből van, persze a fekete szín is sokat dob rajta:

[link]

Ebben a cikkben sok nagyon jó galériás ágyat mutatnak ami még elegáns is, persze az árak itt nincsenek, csak mutat ötleteket felnőttek részére:

[link]

A kérdés, hogy mi lenne a célja a galéria ágynak? Csak helytakarékosság vagy szeretnéd te ha magasabban lenne az ágyad? Esetleg alatta íróasztalt szeretnél vagy az is jó ha szekrény van ott? Egyszemélyes ágyat szeretnél?

ma 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!