Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Galériaágy vagy rendes ágy...

Galériaágy vagy rendes ágy legyen?

Figyelt kérdés

Új szoba lesz, és nem tudom ,hogy galériaágy vagy sima ágy legyen.

Légyszi szavazzatok

2019. nov. 22. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Tehát vadidegenek "szavazzák" meg látatlanban, hogy te miben aludjál?

Akkor legyen hintaágy.

2019. nov. 22. 23:52
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Én nem vagyok híve a galériaágynak, csak abban az esetben, ha nem fér el másmilyen.

Egy ágyat akkor is használ az ember ha beteg, vagy el van törve a lába, ilyen esetben gond felmászni rá. Orvos sem tud odaállni mellé, vagy ha hólyaghurutod, hasmenésed van, mire leérsz összecsinálod magad.

2019. nov. 23. 08:53
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem zavar a magaslati levegő, legyen a galériaágy.

Előnyei: ha valaki belép a szobádba, nem az ágyneműdre esik a fókusz; te sem fogsz annyit az ágyban lustálkodni, mert azért csak fel kell mászni; növekszik a beépíthető terület.

Hátrányok: van, aki nem tud/szeret emeletes ágyban aludni, olyat is hallottam, aki le is esett; a meleg felfelé száll, ez nyáron erős hátrány; nehéz megvetni az ágyat, bár ugye nem látszik annyira xD; ha lent felejtettél valamit, vagy pisilni kell, kétszer is meggondolod, lemenj-e.

Kb. ezek, gondold át.

2019. nov. 23. 09:03
 4/9 anonim ***** válasza:
32%

Ha kevés a helyed, akkor inkább egy ágyazható (sarok)garnitúrában gondolkodj, az nappal ülőgarnitúra, este ágy. Le tudod ültetni a vendégeidet és a szobának nincs turistaház jellege az emeletes ágy miatt.

Az ilyesmit csak gyerekszobában tudok elképzelni, felnőtteknél nem nagyon láttam.

2019. nov. 23. 09:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó 3 választ!
2019. nov. 23. 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

Sarokülőt ne!

Az nem ágy! 1-2 éjszakát el van rajta az ember, de normálisan nem lehet rajta aludni!

2019. nov. 23. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
30%

Azt tudod, hogy a sarokülő kényelme az árának a függvénye?

Van ismerősnél 70ezres, dizájnos meg minden, de kényelmetlen mint a fene. Ellenben a miénk nem volt egy filléres vacak, ágygép rendszerű. 7 éve használjuk, kényelmes semmi baja.

2019. nov. 23. 14:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sikerült dűlőre jutnom! Nem galériaágy lesz!
2019. nov. 23. 17:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ,sikerült dűlőre jutnom ! Nem galéeiaágy lesz!
2019. nov. 23. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!