Galériaágy vagy rendes ágy legyen?
Új szoba lesz, és nem tudom ,hogy galériaágy vagy sima ágy legyen.
Légyszi szavazzatok
Tehát vadidegenek "szavazzák" meg látatlanban, hogy te miben aludjál?
Akkor legyen hintaágy.
Én nem vagyok híve a galériaágynak, csak abban az esetben, ha nem fér el másmilyen.
Egy ágyat akkor is használ az ember ha beteg, vagy el van törve a lába, ilyen esetben gond felmászni rá. Orvos sem tud odaállni mellé, vagy ha hólyaghurutod, hasmenésed van, mire leérsz összecsinálod magad.
Ha nem zavar a magaslati levegő, legyen a galériaágy.
Előnyei: ha valaki belép a szobádba, nem az ágyneműdre esik a fókusz; te sem fogsz annyit az ágyban lustálkodni, mert azért csak fel kell mászni; növekszik a beépíthető terület.
Hátrányok: van, aki nem tud/szeret emeletes ágyban aludni, olyat is hallottam, aki le is esett; a meleg felfelé száll, ez nyáron erős hátrány; nehéz megvetni az ágyat, bár ugye nem látszik annyira xD; ha lent felejtettél valamit, vagy pisilni kell, kétszer is meggondolod, lemenj-e.
Kb. ezek, gondold át.
Ha kevés a helyed, akkor inkább egy ágyazható (sarok)garnitúrában gondolkodj, az nappal ülőgarnitúra, este ágy. Le tudod ültetni a vendégeidet és a szobának nincs turistaház jellege az emeletes ágy miatt.
Az ilyesmit csak gyerekszobában tudok elképzelni, felnőtteknél nem nagyon láttam.
Sarokülőt ne!
Az nem ágy! 1-2 éjszakát el van rajta az ember, de normálisan nem lehet rajta aludni!
Azt tudod, hogy a sarokülő kényelme az árának a függvénye?
Van ismerősnél 70ezres, dizájnos meg minden, de kényelmetlen mint a fene. Ellenben a miénk nem volt egy filléres vacak, ágygép rendszerű. 7 éve használjuk, kényelmes semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!